Online bevásárlás
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #39118
Írta: Gergoo
Online bevásárlás téma létrehozva Gergoo által
Egy társalgó topikban merült fel, hogy a (heti) bevásárlás is mennyi időt tud elvenni illetve problémát okozni ha pl. nincs autónk. Az edeka eddig is szállított házhoz de tudjuk, hogy nem a legolcsóbbak. Most viszont belefutottam ennek a weboldalnak
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
a hirdetésébe (Lidl és Aldi is van) és kérem ha valaki kipróbálta őket akkor írja meg tapasztalatait! Köszi
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
a hirdetésébe (Lidl és Aldi is van) és kérem ha valaki kipróbálta őket akkor írja meg tapasztalatait! Köszi
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csibijuza
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
9 éve 6 hónapja #39122
Írta: Csibijuza
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
Csibijuza válaszolt a következő témában: Online bevásárlás
Az online vásárlást megnézem magamnak. Bár jobban szeretem, ha megfoghatom a cuccot,amit megveszek. De megnézem a Realt.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #39203
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Online bevásárlás
Nekem úgy tűnik, hogy a nagyokat nem érdekli és a kis cégek szépen felépítik közben a vásárlói bázisukat. Találtam ismét egy céget, nagyon korrekt választékkal. Ha valaki kipróbálta őket akkor írja meg tapasztalatait! Köszi
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső