Elhúzódó autószerelés

Több
8 éve 1 hónapja #39997 Írta: zsozso636
Elhúzódó autószerelés téma létrehozva zsozso636 által

Tanácsot szeretnék kérni. Vásároltam egy autó hibásan, elvittem szervizbe, ahol ígéretet kaptam, hogy gyorsan orvosolják a hibát. Ehhez képest az autóm már fél éve ott áll, szerintem próbálkoznak vele,de nem nagyon jutnak semmire. Szerelő elmondása szerint már ő ráköltött 2500 eurót, és csak a hitegetés hogy ekkor meg akkor kész az autó. Én adtam 1600 euró elöleget, fizetem a biztositást adót, már egy csomó költségem van az autót meg nem tudom használni. Elhoznám az embertöl, de nem akarja vissza fizetni az elölegben adott pénzem mivel már neki sokkal többe van. Szerintetek jelentsem fel vagy mitévő legyek. Köszönöm válaszaitok

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
8 éve 1 hónapja #40000 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Elhúzódó autószerelés

Bocs Zsozso, kimaradt, hogy mennyiért vetted a kocsit! (Nem mindegy a javításoknál!)

Azt sem tudjuk, hogy valamilyen "hátsó udvari varázslóhoz" vitted javitani, vagy szakszervizbe, értsd: ha BMW akkor BMW szervizbe, ha toyota akkor toyota szervizbe! Szóval a lényeg az, hogy ha egy no-name, az az egy "névtelen" barkácsólóhoz vitted abban a reményben, hogy így olcsóbb lesz akkor lehet, hogy nagyon megszívtad!
Ha szakszervízbe vitted akkor menj be és kérd a főnököt! Ecseteld az állást és azt is, hogy a tudtod és beleegyezésed nélkül ölt bele a szerelő több pénzt, mint amit Te adtál. MIÉRT ADTÁL ELŐRE? Ilyen itt No.ban soha nincs normális helyzetben! Egy kocsit elviszel, s javitják! Ha sokba vagy többe kerül mint a megsaccolt, akkor felhívnak és megkérdezik mi legyen! Egy becsületes szerviz sem jár el így ahogy írtad, hidd el!

Egy példa. Nekem egy toyotám van. Amikor normál szervizre kellett vinni (a szokásos munkákkal) akkor észrevették, hogy izzad a vízpumpa a tömitásnél. Nem volt még vízveszteség de zonnal hivtak, hogy javitani jó lenne, ha egyetértek! Egyetértettem.... de egyszer nem javitanak vakon és habokra csak úgy!

Szerintem ha egy olcsó kocsi volt, akkor felejtsd el! Egy pernél magad állod a költségeket (előre), s nem hiszem, hogy van jogi biztosításod. Az is kétséges, hogy milyen lesz a kimenetele az esetleges pernek!!
Ha viszont van ilyen jogi képviseleted, akkor feljelentheted, de előbb igérd ezt be, s csak utána lépj, ha erre sem reagál a szerelő! Egy jogi biztosítás számának megemlítése sokszor csodákra képes. Utólag azonban erre az eseményre, már nem köthetsz ilyen biztosítást!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!