Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
- harapda
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 3 hete #8888
Írta: harapda
harapda válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cimer27
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14059
Írta: cimer27
cimer27 válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem küldeni a münchen környéki lomtalanítások helyét és időpontjait.
Köszönöm
Valaki el tudná nekem küldeni a münchen környéki lomtalanítások helyét és időpontjait.
Köszönöm
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 9 hónapja #14063
Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Sokszor segit a google ha beleirod "Sperrmüll xVAROSNEVx".
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- cimer27
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14069
Írta: cimer27
cimer27 válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Köszönöm, de próbáltam már, és nem nagyon tudtam eligazodni, meg nem is nagyon találtam semmit.
- Attila_BRD
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 204
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14076
Írta: Attila_BRD
Attila_BRD válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Egyre kevesebb a régimódi általános lomtalanitás. Mi is "Csekkeket" kapunk. Minden idöpontban más anyagot szállitanak el. Lehet, egy vaságyat 3 részletben : vas, fa, matrac formájában kell honapokon keresztül elvitetni.cimer27 írta: Köszönöm, de próbáltam már, és nem nagyon tudtam eligazodni, meg nem is nagyon találtam semmit.
- kisne
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 143
12 éve 9 hónapja - 12 éve 9 hónapja #14089
Írta: kisne
kisne válaszolt a következő témában: Ócskapiac, lomtalanítás, kirakodóvásár
Szio
Nálunk ugy mükődik a lomtalanitáas, hogy ha akarsz valamit kirakni előtte fel kell hivnod, a szemétkezelőt, és időpontot adnak, hogy mikor jőn érte a kocsi.
Megszünt már az olyan lomtalanitás itt a kőrnyékben, hogy kiteszik az utcák a lomot a ház elé épp azért mert ugye a kukások miatt akik szétszortak mindent.
Igy most nálunk is van éppen két fotel ,mert ezért nem hivunk egész autot ki. és ez egy évben kétszer van ingyenes ( vagyis igen meg van fizetve itt a szemételszállitás,de beletartozik két ingyenes lom elszállitás egy évben
Ha tőbb a lomod akkor fizetni kell az elszállitásért.
De a szemétlerakatoknál nagyobb városokban ott ősszegyüjtenek mindent és fillérekért meglehet náluk venni.
Üdv.Terézia
Nálunk ugy mükődik a lomtalanitáas, hogy ha akarsz valamit kirakni előtte fel kell hivnod, a szemétkezelőt, és időpontot adnak, hogy mikor jőn érte a kocsi.
Megszünt már az olyan lomtalanitás itt a kőrnyékben, hogy kiteszik az utcák a lomot a ház elé épp azért mert ugye a kukások miatt akik szétszortak mindent.
Igy most nálunk is van éppen két fotel ,mert ezért nem hivunk egész autot ki. és ez egy évben kétszer van ingyenes ( vagyis igen meg van fizetve itt a szemételszállitás,de beletartozik két ingyenes lom elszállitás egy évben
Ha tőbb a lomod akkor fizetni kell az elszállitásért.
De a szemétlerakatoknál nagyobb városokban ott ősszegyüjtenek mindent és fillérekért meglehet náluk venni.
Üdv.Terézia