Németországi munkát keresek
- Pityesz
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja #7952
Írta: Pityesz
Pityesz válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Munkát keresek Németországban,A szakmám fűtés-és csőhálózat-szerelő,de értek és foglalkoztam is az alábbi dolgokkal:fűtéskorszerűsítés, külső-belső gázvezeték szerelés ,víz-gáz –fűtés légtechnika szerelés,benzinkút technika ,benzinkutak .Van gyakorlatom ív-és lánghegesztésben.Közel 20 éve dolgozom a szakmámban.
Egyetlen bajom,hogy nem beszélek németül.A magyar közvetítők csak a pénzzel húztak le idáig,a magyar vállalkozókról meg akik kint dolgoztatnak inkább egy szót se.
Most ráálltam a német nyelv tanulására,de azt szeretném ha tudna valaki segíteni benne,hogy hogyan és hol érdemes ilyen típusú munkát keresni.Leginkább német céghez mennék ki,sőt mennénk mert 3 is vagyunk.Szóval merre keresem,és hogyan?
Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is.
Munkát keresek Németországban,A szakmám fűtés-és csőhálózat-szerelő,de értek és foglalkoztam is az alábbi dolgokkal:fűtéskorszerűsítés, külső-belső gázvezeték szerelés ,víz-gáz –fűtés légtechnika szerelés,benzinkút technika ,benzinkutak .Van gyakorlatom ív-és lánghegesztésben.Közel 20 éve dolgozom a szakmámban.
Egyetlen bajom,hogy nem beszélek németül.A magyar közvetítők csak a pénzzel húztak le idáig,a magyar vállalkozókról meg akik kint dolgoztatnak inkább egy szót se.
Most ráálltam a német nyelv tanulására,de azt szeretném ha tudna valaki segíteni benne,hogy hogyan és hol érdemes ilyen típusú munkát keresni.Leginkább német céghez mennék ki,sőt mennénk mert 3 is vagyunk.Szóval merre keresem,és hogyan?
Köszönöm mindenkinek a segítséget előre is.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- attika77
- Látogató
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7953
Írta: attika77
attika77 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok munkát keresek offenbach-ban szakács és pizza szakács meló érdekelne de bármi jól jönne.Már itt vagyok kint.Üdv mindenkinek
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #7954
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Készítettünk egy Koch Jobs in Offenbach hírlevelet neked.
A bármi másra pedig ajánlom a Segédletek/Állásajánlatok menüt.
A bármi másra pedig ajánlom a Segédletek/Állásajánlatok menüt.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- attika77
- Látogató
13 éve 1 hónapja #7955
Írta: attika77
attika77 válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Köszi előre is .Amúgy a lakást amiben most lakunk is itt találtam úgyhogy külön köszi ezt is.szép napot neked.üdv Attila
- nikolauszj
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7962
Írta: nikolauszj
nikolauszj válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Válaszoltunk egy álláshirdetésre ezen az oldalon. Majd később viszontláttam a g-mailes leveleim között a pályázatomat. Mi a teendő vele? Hová kellett volna elküldenem ? Egyátalán hogy megy a jelentkezés ezen az oldalon? Ha tud valaki segíteni megköszönném!
Nikolaszj
Tudna valaki segíteni? Válaszoltunk egy álláshirdetésre ezen az oldalon. Majd később viszontláttam a g-mailes leveleim között a pályázatomat. Mi a teendő vele? Hová kellett volna elküldenem ? Egyátalán hogy megy a jelentkezés ezen az oldalon? Ha tud valaki segíteni megköszönném!
Nikolaszj
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 1 hónapja #7963
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Németországi munkát keresek
A jelentkezés a hirdetésekben megadott módon műkődik. Partnerünk állásajánlataira kizárólag űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, erről a jelentkező is kap egy másolatot az e-mail címére.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső