Munka lakcím nélkül
- Laci71
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
11 éve 10 hónapja #28291
Írta: Laci71
Laci71 válaszolt a következő témában: Munka lakcím nélkül
Sziasztok!
Mondhatom érdekes számomra ez a téma! Különösen érdekes, hogy az én helyzetemre nem találtam semmi hasonló hozzá szólást. Ebből adódóan kérdezlek titeket, hogy nekem 2012. 11. 01-től van Német munkaviszonyom és elvileg adószámom. Én egy Német tulajdonú munkaerő kölcsönző cégnél vagyok bejelentett dolgozó, és ő rajta keresztül dolgozom a vele szerződésben levő cégnél. Viszont, csak ez év elején lett hivatalosan helyi lakcímem, mert munkáltatóm most járult hozzá hogy be legyek lakcímre jelentve az általa biztosított lakásba. Gondolom a sok vándor munkás miatt. Az az én kérdésem, hogy jelenthet-e valami gondot ez számomra, hogy csak most lettem bejelentve? Természetesen az AOK-tól minden papírt megkaptam a munka kezdésétől számított 2 héten belül, de még a Magyar lakcímemre.
Továbbá az a kérdés most nekem át kell íratnom minden szervnél a lakcímemet?
Köszönöm a tanácsokat előre is!
Üdv
Laci
Mondhatom érdekes számomra ez a téma! Különösen érdekes, hogy az én helyzetemre nem találtam semmi hasonló hozzá szólást. Ebből adódóan kérdezlek titeket, hogy nekem 2012. 11. 01-től van Német munkaviszonyom és elvileg adószámom. Én egy Német tulajdonú munkaerő kölcsönző cégnél vagyok bejelentett dolgozó, és ő rajta keresztül dolgozom a vele szerződésben levő cégnél. Viszont, csak ez év elején lett hivatalosan helyi lakcímem, mert munkáltatóm most járult hozzá hogy be legyek lakcímre jelentve az általa biztosított lakásba. Gondolom a sok vándor munkás miatt. Az az én kérdésem, hogy jelenthet-e valami gondot ez számomra, hogy csak most lettem bejelentve? Természetesen az AOK-tól minden papírt megkaptam a munka kezdésétől számított 2 héten belül, de még a Magyar lakcímemre.
Továbbá az a kérdés most nekem át kell íratnom minden szervnél a lakcímemet?
Köszönöm a tanácsokat előre is!
Üdv
Laci
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 383
11 éve 10 hónapja #28295
Írta: prosperus
be a Zeitarbeit ceg. Szerintem elöször kostolgatott, hogy be vallsz e valojaban.
Az, hogy atjelentkezzel e az összes hivatalos forumoknal erre a cimre attol
függ meddig dolgozol ennel a cegnel.
Ha 30 nap utan lapatra tesz, nem sok ertelme van.
Ha legelabb 1/4 evig ott vagy nala helyedben lekopieroznam a lakasbejelentöt
es elküldenem mindenhova elsösorban a AOK-nak.
Felteve!!! Ha van hivatalosan egy levelszekrenyed is, ahol ki van irva szep
neved.
Mert ha nem lenne, a tovabbi leveleid amugy is a kukaban landolnanak, mert
a türkiye postas nem fog utanad nyomozni.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
prosperus válaszolt a következő témában: Munka lakcím nélkül
Mi köze lenne az arato legenyeknek ahhoz, hogy teged csak most jelentettViszont, csak ez év elején lett hivatalosan helyi lakcímem, mert munkáltatóm most járult hozzá hogy be legyek lakcímre jelentve az általa biztosított lakásba. Gondolom a sok vándor munkás miatt.
be a Zeitarbeit ceg. Szerintem elöször kostolgatott, hogy be vallsz e valojaban.
Az, hogy atjelentkezzel e az összes hivatalos forumoknal erre a cimre attol
függ meddig dolgozol ennel a cegnel.
Ha 30 nap utan lapatra tesz, nem sok ertelme van.
Ha legelabb 1/4 evig ott vagy nala helyedben lekopieroznam a lakasbejelentöt
es elküldenem mindenhova elsösorban a AOK-nak.
Felteve!!! Ha van hivatalosan egy levelszekrenyed is, ahol ki van irva szep
neved.
Mert ha nem lenne, a tovabbi leveleid amugy is a kukaban landolnanak, mert
a türkiye postas nem fog utanad nyomozni.
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!