Munka Németországban Buszvezető

Több
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #2558 Írta: Charlie
Munka Németországban Buszvezető téma létrehozva Charlie által

Mivel még fiatalon megszereztem A-E-ig minden jogosítvány kategóriát, próbáltam hasznosítani őket több, inkább kevesebb sikerrel, bár ez inkább betudható a munkavállalási engedély hiányának. Taxis lehettem volna vállalkozóként de erről majd legközelebb irok. Az egyetlen hely ahonnan visszajelzés történt a busdriver-recruitment weboldal, bár sajnos Hollandiában lett volna a meló, én pedig nem szerettem volna olyan messzire menni. Talán az is az oka, hogy későbbiekben nem hívtak, nem kerestek de mivel aktívak szerintem hiba lenne kihagyni azoknak akiknek van D kategóriájuk és némi nyelvtudásuk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #2564 Írta: Charlie77
Charlie77 válaszolt a következő témában: Munka Németországban Buszvezető

Üdv!Szeretném megkérdezni,hogy hol érdemes buszvezető állás iránt érdeklődni?Nekem van "D" kategóriám és gyakorlatom is,bár most még egy rövid ideig van egy kis eltiltásom.Nyelvtudás vajon milyen szinten szükséges?Köszönettel:Charlie77

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #2572 Írta: Charlie
Charlie válaszolt a következő témában: Munka Németországban Buszvezető

Az általam ajánlott oldalon pl. érdemes. Amúgy teli van az internet buszsofőr melókkal és nyilván minél jobb a németed, annál jobbak az esélyeid. Az eltiltásnak pedig nem nagyon örülnek sehol sem, minden sofőr munkánál rákérdeztek amikor keresgéltem.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!