Németországi munka Pizza Hut

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #2890 Írta: Charlie
Németországi munka Pizza Hut téma létrehozva Charlie által

Sziasztok!
Nem sok szabadidőm volt mostanában de jobb későn mint soha, így folytatom azoknak a multiknak a listáját akik visszajeleztek nekem, interjúra hívtak vagy egyáltalán csak nem úgy a semmibe küldtem el az önéletrajzomat, felkeltettem a figyelmüket. Sajnos a Pizza Hut-al is az lett a jelentkezésből, hogy kéne a munkavállalási engedély amire visszahíváskor már esélyem sem volt mert már vállalkozóival dolgoztam jelenlegi munkahelyemen.
Májustól viszont szabad a pálya, feltéve, hogy a jelentkező legalább alapfokon beszéli a nyelvet. Ezt elég komolyan veszik mert mosogatónak jelentkeztem és rákérdezve, hogy mit gondol a németemről, azt felelte, hogy megfelelő de egy irásbeli teszt ugyis lesz ahol szintén el kell egy meghatározott szintet érni de azt is mondta a hölgy, hogy az nem nehéz, nem igényel komolyabb nyelvtani ismereteket.
Folyamatosan, több pozícióra keresnek munkavállalókat Németország egész területén, egy ismerősöm az én biztatásomra pl. futárnak jelentkezett hozzájuk és a mai napig hordja is a pizzát olyan halovány német tudással, hogy el sem hinnétek. Sajnos nem is fejlődött sokat de akit motivál egy komolyabb munkalehetőség megszerzése az kitünően el lehet akár pizzafutárként néhány hónapot amíg váltani tud.
Jelentkezni pedig itt lehet a Pizza Hut-hoz.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!