Hatósági bizonyítvány EÜ dolgozónak
- HelgaL
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 1 hónapja #37849
Írta: HelgaL
Hatósági bizonyítvány EÜ dolgozónak téma létrehozva HelgaL által
Sziasztok! Lelkes olvasója vagyok a fórumnak, sok hasznos tanácsot kaptam már tőletek.
Érdeklődni szeretnék, hogy egészségügyi álláshoz való jelentkezésnél szükség van a Magyar Állam által kiadott hatósági bizonyítvány kiváltására valamint annak hivatalos fordítására ?
Köszönöm a segítségeteket !
Érdeklődni szeretnék, hogy egészségügyi álláshoz való jelentkezésnél szükség van a Magyar Állam által kiadott hatósági bizonyítvány kiváltására valamint annak hivatalos fordítására ?
Köszönöm a segítségeteket !
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 1 hónapja #37850
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Hatósági bizonyítvány EÜ dolgozónak
Én láttam már néhány száz ápoló, idős ápoló hirdetést de erre egyik hirdető sem volt kiváncsi!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: HelgaL
- majki64
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 5
10 éve 1 hónapja #37858
Írta: majki64
üdv majki
majki64 válaszolt a következő témában: Hatósági bizonyítvány EÜ dolgozónak
Helga!
A "Hatósági Bizonyítványt" nem a magyar állam, hanem az EEKh ad ki. Ez akkor kell egy eü. dolgozónak, ha itt Németországban el szeretné ismertetni(Anerkennung) a végzettségét és Urkudnét szeretne.
Ha ezt szeretné az eü dolgozó, akkor kell egy B2-es de lagalább egy B1Pflege nyelvtudás, a fenti papír hivatalos fordítása, erkölcsi, plusz a bizonyítányok hiteles fordítása. Hirtelen ennyi jutott eszembe........Jaaaaaaaa! Meg pár száz €.
A "Hatósági Bizonyítványt" nem a magyar állam, hanem az EEKh ad ki. Ez akkor kell egy eü. dolgozónak, ha itt Németországban el szeretné ismertetni(Anerkennung) a végzettségét és Urkudnét szeretne.
Ha ezt szeretné az eü dolgozó, akkor kell egy B2-es de lagalább egy B1Pflege nyelvtudás, a fenti papír hivatalos fordítása, erkölcsi, plusz a bizonyítányok hiteles fordítása. Hirtelen ennyi jutott eszembe........Jaaaaaaaa! Meg pár száz €.
üdv majki
A következő felhasználók mondtak köszönetet: HelgaL