western.shp információkérés
- Zsuzsa70
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 8 hónapja - 13 éve 8 hónapja #3586
Írta: Zsuzsa70
western.shp információkérés téma létrehozva Zsuzsa70 által
Sziasztok!
Ismeri valaki a western.shp.hu munka közvetítő céget? Németországba és Hollandiába keresnek dolgozókat! Infókat előre is köszönöm!
Ismeri valaki a western.shp.hu munka közvetítő céget? Németországba és Hollandiába keresnek dolgozókat! Infókat előre is köszönöm!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- lacos68
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 8 hónapja #3589
Írta: lacos68
lacos68 válaszolt a következő témában: western.shp információkérés
Szia!
Igaz még csak kezdő vagyok a külföldi álláskeresésben, kb. 2 hónapja órákat vagyok a net-en, de ahol már közvetítésről van szó az már mind fizetős! Sőt nem is keveset kérnek!!! Ez csak az én véleményem. Remélem neked szerencséd lesz, és találsz munkát.!
Igaz még csak kezdő vagyok a külföldi álláskeresésben, kb. 2 hónapja órákat vagyok a net-en, de ahol már közvetítésről van szó az már mind fizetős! Sőt nem is keveset kérnek!!! Ez csak az én véleményem. Remélem neked szerencséd lesz, és találsz munkát.!
- Gabo888
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
13 éve 8 hónapja #3590
Írta: Gabo888
Gabo888 válaszolt a következő témában: western.shp információkérés
A munkakozvetito sem szeretetszolgalat meg szep, hogy nem ingyen csinaljak. Viszont ez a weboldal ("munkakozvetito ceg"), hat nem tudom. Helyesen irni sem tudnak, ami azert illene egy uzleti website-on. Ennek ellenere, ugy latom az meg semmibe nem kerul, hogy megadd az adataidat es kapcsolatba lepjenek veled. Szoval, probald meg de szerintem az egesz egy vicc.