Csomagoló hölgy munka
- nefertem
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3755
Írta: nefertem
Csomagoló hölgy munka téma létrehozva nefertem által
Szeretnék kérdezni, hogy jelentkezett valaki erre a munkakörre?Mert én igen. Ha igen, légyszíves írjatok róla valamit.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lilla1
- Látogató
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3758
Írta: Lilla1
Lilla1 válaszolt a következő témában: Csomagoló hölgy munka
Sziasztok!
Tudok esetleg erről a cégről valamit: Main Home Property Services Ltd. & Co. Immobilienverwaltungs KG. Olvastam a hirdetésüket itt, jelentkeztem is rá, vissza is írtak, hogy részletesen töltsem ki az önéletrajzot, amit mellékeltek e-mail -be. Én el is kezdtem, csak feltűnt, hogy olyan adatokat kérnek, amit még pl. hitelszerződésnél se. Ha most visszaküldöm nekik kitöltve, akkor ők mindent tudnak rólam, én meg még azt se, hogy hol lenne a munka (csak annyit amit leírtak a hirdetésbe-csomagoló hölgyeket keresnek)..
Előre is köszönöm a válaszokat.
Lilla
Tudok esetleg erről a cégről valamit: Main Home Property Services Ltd. & Co. Immobilienverwaltungs KG. Olvastam a hirdetésüket itt, jelentkeztem is rá, vissza is írtak, hogy részletesen töltsem ki az önéletrajzot, amit mellékeltek e-mail -be. Én el is kezdtem, csak feltűnt, hogy olyan adatokat kérnek, amit még pl. hitelszerződésnél se. Ha most visszaküldöm nekik kitöltve, akkor ők mindent tudnak rólam, én meg még azt se, hogy hol lenne a munka (csak annyit amit leírtak a hirdetésbe-csomagoló hölgyeket keresnek)..
Előre is köszönöm a válaszokat.
Lilla
- Tundyke
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 14
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3759
Írta: Tundyke
Tundyke válaszolt a következő témában: Csomagoló hölgy munka
Szia Lilla!
Beírtam a keresőbe,de tényleg furcsa, hogy semmi leírás nincs a cégről, sem a cég telephelyéről vagy a munka végzés helyéről. Viszont találtam egy telefonszámot a céghez ez is valami, talán ezen a számon tudsz tájékozódni. 004915153511651
Beírtam a keresőbe,de tényleg furcsa, hogy semmi leírás nincs a cégről, sem a cég telephelyéről vagy a munka végzés helyéről. Viszont találtam egy telefonszámot a céghez ez is valami, talán ezen a számon tudsz tájékozódni. 004915153511651
- nefertem
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3760
Írta: nefertem
nefertem válaszolt a következő témában: Csomagoló hölgy munka
Én is jelentkeztem, önéletrajzot küldtem, válaszoltak is de a kérdéseimre nem jött egyértelmű válasz pl., hogy hol van a munka, a válasz Németország, a szállásról semmi vagy a kiutazásról valami.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tifanilona
- katicacica
- Látogató
13 éve 7 hónapja #3764
Írta: katicacica
katicacica válaszolt a következő témában: Csomagoló hölgy munka
Én is írtam ,de én se kaptam felvilágosítást csak ezt a választ Informatio?
Hivja fel kerem 11880.
Mi csak kerdesekre tudunk valaszolni olyan
mint Infot nem tudunk szolgaltatni.
Hivja fel kerem 11880.
Mi csak kerdesekre tudunk valaszolni olyan
mint Infot nem tudunk szolgaltatni.
- Zsuzsa70
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 7 hónapja #3766
Írta: Zsuzsa70
Zsuzsa70 válaszolt a következő témában: Csomagoló hölgy munka
Sziasztok!
Énis jelentkeztem erre a munkára,kaptam egy adatlapot amit kitöltve vissza kellet küldeni.Ezután kaptam egy választ hogy benne vagyok a létszámba és értesitenek a további teendökröl. Zsuzsa
Énis jelentkeztem erre a munkára,kaptam egy adatlapot amit kitöltve vissza kellet küldeni.Ezután kaptam egy választ hogy benne vagyok a létszámba és értesitenek a további teendökröl. Zsuzsa