Németországi betegbiztosítás, orvos

  • duzo68
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 1 hónapja - 14 éve 1 hónapja #467 Írta: duzo68
Németországi betegbiztosítás, orvos téma létrehozva duzo68 által

Segítséget szeretnék kérni abban hogy hogyan működik munkavállalóival a fizetés Németországban,és a biztosítási rendszer?Én most kaptam,és nem tudok pld:minimálbérről,orvosi ellátásról,betegbiztosításról.Ha tudna nekem valaki segíteni megköszönném.
Zoli

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 1 hónapja #472 Írta: zsaklyn
zsaklyn válaszolt a következő témában: Németországi betegbiztosítás, orvos

Hello, én úgy tudom, hogy ha van munkavállalói engedélyed akkor alkalmazottként dolgozhatsz és akkor meg is van oldva az adózástól kezdve az orvosi ellátásig minden. Minimálbér sok europai országhoz hasonlóan nincs megállapítva Németországban sem! Ha vállalkozó vagy akkor egészen más a helyzet állami eü.-biztosításról ne is álmodj ha csak korábban nem voltál bejelentve és akkor marad a privát biztosítás ami nem csak drága de akkora önerőt kell bevállalni, hogy nem akarsz majd beteg lenni.. az info nem 100%-os de elég nagy rá a valoszínüség, hogy így van mert ezekkel foglalkoztam az elmúlt hónapokban..ha valaki másképp tudja érdekelne az álláspontja!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Ariadna
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 4 hete #508 Írta: Ariadna
Ariadna válaszolt a következő témában: Németországi betegbiztosítás, orvos

Ha van munkavállalóid, tehát nem EV vagy, a munkáltató fizeti utánad, mint otthon. A Te dolgod, hogy bemész egy biztosítóhoz, akivel szerződni szeretnél. Ők küldik a betegkártyád, és onnantól kezdve bárkit választhatsz, aki a biztosítóddal szerződésben áll. Itt nincsenek területileg illetékes intézmények, ahhoz mész, aki számodra szimpatikus.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!