Szakmunkás bizonyítvány
- GyViktor
- Témaindító
- Látogató
13 éve 5 hónapja - 13 éve 5 hónapja #5070
Írta: GyViktor
GyViktor válaszolt a következő témában: Szakmunkás bizonyítvány
Szia Rita!
Köszönöm a választ! Ezek szerint,akkor Én kiválthatom az egyéni vállalkozóit burkolásra. A munka ajánlatot is köszönöm de csak az év vége felé szeretnénk kimenni. Most próbálok utána nézni hogy milyen papírok szükségesek. Alapból Én fűtés és vízszerelő vagyok amiből megvan a mestervizsgát kiváltó évek száma. Azért érdeklődtem mert itthon komplett fürdőket,konyhákat építettem (víz,fűtés,burkolás szempontból) és ezhez hasonló munkát szeretnék kint is csinálni.Csak a hidegburkolásról nincs hivatalos szakvizsgám.
Köszönöm a választ! Ezek szerint,akkor Én kiválthatom az egyéni vállalkozóit burkolásra. A munka ajánlatot is köszönöm de csak az év vége felé szeretnénk kimenni. Most próbálok utána nézni hogy milyen papírok szükségesek. Alapból Én fűtés és vízszerelő vagyok amiből megvan a mestervizsgát kiváltó évek száma. Azért érdeklődtem mert itthon komplett fürdőket,konyhákat építettem (víz,fűtés,burkolás szempontból) és ezhez hasonló munkát szeretnék kint is csinálni.Csak a hidegburkolásról nincs hivatalos szakvizsgám.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rimoldi
- Látogató
13 éve 5 hónapja #5211
Írta: rimoldi
rimoldi válaszolt a következő témában: Szakmunkás bizonyítvány
Szia Viktor!
Szívesen. Igen kiválthatod nyugodtan.
Szívesen. Igen kiválthatod nyugodtan.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!