Németországi munka - 2day
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
13 éve 5 hónapja - 13 éve 3 hónapja #5298
Írta: Gergoo
Németországi munka - 2day téma létrehozva Gergoo által
Sziasztok,
Jó hírrel jelentkezem. Több mint másfél éve, az oldal indulása óta keressük azt a munkaerő közvetítőt akivel kitünően együtt lehet dolgozni és természetesen valós munkalehetőségeket kínál valamint garantáltan nálunk jelentet meg elsőként minden új álláslehetőséget. Tehát, mostantól ez így lesz.
Partnerünk segítsége, illetve ennek a topiknak moderálása 2day feladata lesz, további részleteket hamarosan megtudhattok itt tőle.
Én még két hétig jól megérdemelt nyaralásomat töltöm de az esemény nagyságára való tekintettel és néhány halaszthatatlan beállítás eszközlésével a projectet elindítottam. Az elkövetkező hetekben több száz pozíció lesz elérhető az oldalon, csak bírjátok erővel a jelentkezéseket.
Sok sikert mindenkinek
Jó hírrel jelentkezem. Több mint másfél éve, az oldal indulása óta keressük azt a munkaerő közvetítőt akivel kitünően együtt lehet dolgozni és természetesen valós munkalehetőségeket kínál valamint garantáltan nálunk jelentet meg elsőként minden új álláslehetőséget. Tehát, mostantól ez így lesz.
Partnerünk segítsége, illetve ennek a topiknak moderálása 2day feladata lesz, további részleteket hamarosan megtudhattok itt tőle.
Én még két hétig jól megérdemelt nyaralásomat töltöm de az esemény nagyságára való tekintettel és néhány halaszthatatlan beállítás eszközlésével a projectet elindítottam. Az elkövetkező hetekben több száz pozíció lesz elérhető az oldalon, csak bírjátok erővel a jelentkezéseket.
Sok sikert mindenkinek
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72, Maya, csdani72, Miso76, kisne, jbenyocs, ugyula1963, VERON, ATI03 és 15 további személytől kapott köszönetet.
Téma zárolva.
- 2day
- Nem elérhető
- Moderator
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 27
13 éve 5 hónapja - 13 éve 3 hónapja #5304
Írta: 2day
2day válaszolt a következő témában: Németországi munka - 2day
Szervusztok!
Frankfurt és Stuttgart környékiek az állások, mindegyikhez német nyelvtudás szükséges, több-kevesebb. Feltétel még: befejezett tanulmányok, .jpg formátumú file-ok az útlevélről vagy személyiről, jogosítványról illetve minden oklevélről, szakmunkás bizonyítványról, diplomáról valamint egy német nyelvű önéletrajz .doc formátumban. Egyes pozíciókhoz minimális nyelvtudás is elegendő de ez nem a nullát jelenti! Partnerünk rendelkezik magyarul beszélő kapcsolattartó munkatárssal de feladata kizárólag kisebb nyelvi hiányosságok korrigálása és nem a nyelvtudás hiányának pótlása illetve tolmácsolás! A minimális nyelvtudás, ha valaki megérti illetve megérteti magát ha telefonon hívják egyszerű kérdéseket feltéve. Aki ennyivel sem rendelkezik az ne jelentkezzen egyik meghirdetett pozícióra sem! A jelentkezést követően német nyelvű nyomtatványt kaphat kitöltésre, telefonon is hívhatják de legkésőbb a kiérkezést követő néhány percben kiderülhet ha nincsen megfelelő nyelvismeret és azonnal utazhat haza aki valótlant állított elsősorban a nyelvtudást illetően de természetesen minden egyéb információt tekintve! A jelentkezéseket továbbítjuk partnerünknek aki egy héten belül válaszol a sikeres jelentkezőknek, tehát kérjük senki ne jelentkezzen egyik pozícióra sem ha nem tud 2 héten belül kezdeni!
A rengeteg elvárást követően lássuk mit kínál partnerünk:
Határozott idejű munkaszerződés (akár 5 év!)
Munkaruha
Fizetett szabadság
Karácsonyi pénz
Utazáshozzájárulás
Beteg, nyugdíj és társadalombiztosítás
Munkahelyhez közeli szálláslehetőség
Egyelőre ennyi információnk van, holnapra meglesznek az első állásajánlatok is.
Frankfurt és Stuttgart környékiek az állások, mindegyikhez német nyelvtudás szükséges, több-kevesebb. Feltétel még: befejezett tanulmányok, .jpg formátumú file-ok az útlevélről vagy személyiről, jogosítványról illetve minden oklevélről, szakmunkás bizonyítványról, diplomáról valamint egy német nyelvű önéletrajz .doc formátumban. Egyes pozíciókhoz minimális nyelvtudás is elegendő de ez nem a nullát jelenti! Partnerünk rendelkezik magyarul beszélő kapcsolattartó munkatárssal de feladata kizárólag kisebb nyelvi hiányosságok korrigálása és nem a nyelvtudás hiányának pótlása illetve tolmácsolás! A minimális nyelvtudás, ha valaki megérti illetve megérteti magát ha telefonon hívják egyszerű kérdéseket feltéve. Aki ennyivel sem rendelkezik az ne jelentkezzen egyik meghirdetett pozícióra sem! A jelentkezést követően német nyelvű nyomtatványt kaphat kitöltésre, telefonon is hívhatják de legkésőbb a kiérkezést követő néhány percben kiderülhet ha nincsen megfelelő nyelvismeret és azonnal utazhat haza aki valótlant állított elsősorban a nyelvtudást illetően de természetesen minden egyéb információt tekintve! A jelentkezéseket továbbítjuk partnerünknek aki egy héten belül válaszol a sikeres jelentkezőknek, tehát kérjük senki ne jelentkezzen egyik pozícióra sem ha nem tud 2 héten belül kezdeni!
A rengeteg elvárást követően lássuk mit kínál partnerünk:
Határozott idejű munkaszerződés (akár 5 év!)
Munkaruha
Fizetett szabadság
Karácsonyi pénz
Utazáshozzájárulás
Beteg, nyugdíj és társadalombiztosítás
Munkahelyhez közeli szálláslehetőség
Egyelőre ennyi információnk van, holnapra meglesznek az első állásajánlatok is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zszantai, tama, jbenyocs, joeko, Adrika, afanima71, lacos68, ATI03, kml és 16 további személytől kapott köszönetet.
Téma zárolva.
- wondersen
- Látogató
13 éve 2 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7713
Írta: wondersen
wondersen válaszolt a következő témában: Németországi munka - 2day
Üdv mindenkinek!
Ha minden jól megy vasárnap indulunk Karlsruhe-be.
Ez úton szeretném megköszönni a segítséget és a lehetőséget mind a honlapnak, mind a 2 Day-nek is!
József
Ha minden jól megy vasárnap indulunk Karlsruhe-be.
Ez úton szeretném megköszönni a segítséget és a lehetőséget mind a honlapnak, mind a 2 Day-nek is!
József
Téma zárolva.
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7725
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Németországi munka - 2day
Majd számoljatok be, hogy alakul a munka Karlsruhéban!
Sok sikert!
Sok sikert!
Téma zárolva.
- lakat
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 19
13 éve 1 hónapja - 13 éve 1 hónapja #7729
Írta: lakat
lakat válaszolt a következő témában: Németországi munka - 2day
Hello!
Munka van én kint vagyok, de dolgozni is kell sajnos.)) Ez lesújtó hír lehet néhány embernek, na de aki dolgozik keményen azt meg is fizetik (becsülik) Basszús és mit kerestem de egy kolbász keritést nem találtam.))
Sok sikert minden dolgozni akarónak.
Munka van én kint vagyok, de dolgozni is kell sajnos.)) Ez lesújtó hír lehet néhány embernek, na de aki dolgozik keményen azt meg is fizetik (becsülik) Basszús és mit kerestem de egy kolbász keritést nem találtam.))
Sok sikert minden dolgozni akarónak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo, Szilvi
Téma zárolva.
- btgyrgytms
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 1 hónapja #7735
Írta: btgyrgytms
btgyrgytms válaszolt a következő témában: Németországi munka - 2day
Azok ne utazzanak Németország melózni akiknek olyan betegségük van: AKUT MUNKA UNDORITISZ!!!!!!!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
Téma zárolva.