FVV esélyei
- FVV
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
jó ideje olvasom a fórumot, és gyűjtögetem az információmorzsákat. Kb. december óta tervezem, hogy kiköltözök, mert úgy érzem, hogy itthon nincs jövőm.
Jelenleg jogsit csinálok, illetve gyűjtögetek, hogy legyen egy kis anyagi kezdőalapom odakint. A kérdésem az, hogy a következőekkel milyen esélyeim vannak?
- IT hw-s tapasztalat elég sok,
- IT user support (jelenleg is ezt csinálom részben)
- erős műszaki irányultság, illetve fotó(technika)
- papírom ezekről nincs, csak tapasztalatom.
A lakhatás, és kezdés nem lenne probléma, mert egy barátomnál laknék kezdésnek, Hannover mellett.
üdv, f.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Kedves FVV! nem tértel ki ugyan a német nyeltudásodra, de sok ilyen szakember kell a német piacon! Szerezd meg elöbb a szükséges végezttséget ehez a szakmához (IT) s utána próbálkozz újra! Ilyen irányú szakmai papirok nélkül senki nem fog szóbaállni veled, mert minden pályáztanál elöszelektálnak, s az elején ki fogsz hullani!FVV írta: Üdvözlet mindenkinek,jó ideje olvasom a fórumot, és gyűjtögetem az információmorzsákat. Kb. december óta tervezem, hogy kiköltözök, mert úgy érzem, hogy itthon nincs jövőm. Jelenleg jogsit csinálok, illetve gyűjtögetek, hogy legyen egy kis anyagi kezdőalapom odakint. A kérdésem az, hogy a következőekkel milyen esélyeim vannak?
- IT hw-s tapasztalat elég sok,
- IT user support (jelenleg is ezt csinálom részben)
- erős műszaki irányultság, illetve fotó(technika)
- papírom ezekről nincs, csak tapasztalatom.
A lakhatás, és kezdés nem lenne probléma, mert egy barátomnál laknék kezdésnek, Hannover mellett.üdv, f.
UI: ilyen irányú munkát csak úgy tudnál (esetleg) szerzeni papirok nélkül, ha már egy cégnél dolgozol, mint akármi, s rádbiznak mint már saját dolgozóra ilyen munkakört! Van nálunk is egy admin, aki aranymüves és semmilyen rendszerfenntartó végezttsége nincs, de nagyon érti mint autodidakta! Kezdetben a kisérleti mühelyben dolgozott mint aluminium hegesztö......!
DCT
- FVV
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
az IT munkát autodidakta módon tanultam, mivel fater egy (volt-megszűnt) nagy áruházláncnál volt IT szisztempásztor, illetve a jelenlegi munkám is ilyen, ott is a képességeim miatt vettek fel.
vagyis azt mondod, hogy kezdjek egy cégnél valamit, aztán gyúrjak az IT-nél....?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Szerintem Németországban máshogy nincs eselyed! Én ugyan grafikus vagyok, de néha kisegitek az adminnál. (S kolegáknál ha valami nem megy.) No, én nem vagyok nagy "Spieler" a hálozati dolgokban, de azért már jártam a rendszerben úgy, hogy máig sem tudnak róla.... (vagy csak nem akarják tudni?)FVV írta: ...vagyis azt mondod, hogy kezdjek egy cégnél valamit, aztán gyúrjak az IT-nél....?
....azt viszont tudják rólam, hogy egy két dologban tudok segiteni ha kell!
DCT