Gépjárműadó visszaigénylése

  • partiroli
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 6 hónapja #22221 Írta: partiroli
Gépjárműadó visszaigénylése téma létrehozva partiroli által

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..:) Szóval kb 2 hete eladtam az autómat és érdekelne hogy ilyenkor visszajár-e a gépjárműadó egy része? Vagy mondjak le róla??? :blink: 1 évre 300 eurót fizettem be, és az autó csak 5 hónapig volt meg. Remélem tudtok valami okosat ;)

Üdv. Roli

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja #22233 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Gépjárműadó visszaigénylése

partiroli írta: Sziasztok!Lenne egy kérdésem..:) Szóval kb 2 hete eladtam az autómat és érdekelne hogy ilyenkor visszajár-e a gépjárműadó egy része? Vagy mondjak le róla??? :blink: 1 évre 300 eurót fizettem be, és az autó csak 5 hónapig volt meg. Remélem tudtok valami okosat ;)
Üdv. Roli

Igen, visszakapod, de nem kell igényleni. Ez autómatikusan megy. Ha eladod a kocsit, akkor kijelented úgy is, (jelzed a biztositó felé is), hogy eladtad. Mivel a GK adó a számládról vonták, igy a maradék hónapokra vissza fogják utalni a pénzt! Esetedben ha 1 évre elöre fizetted, akkor 7 havi dij lesz! Abban az esetben, ha valaki negyedévenként vagy fálévenként fizet, akkor természetesen csak a számitott túlfizetett összeg jár vissza!

UI: ha ez nálad nem menne automatikusan, küldj nekik egy másolatot az adasvételiröl. Ezt online is megteheted egy bascannelt szerzödéssel! Nálam eddig mindig automatikusan történt, ha egy kocsit eladtunk, s a kijelentés után utaltak!!

DCT
Mellékletek:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!