TransferWise
- vava
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 39
Mivel senki nem írt eddig tapasztalatot, gondoltam, én megosztom, hátha mást is érdekel.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
Persze mindenki azt csinál, amit akar...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Transferwise is a registered money service business. Her Majesty's Revenue and Customs certificate number 12591871.
We are fully authorised by the UK Financial Conduct Authority (FCA) as a payments institution with reference 571669.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
vava írta: Mi kipróbáltuk 200 euróval. Minden rendben ment. Hétfőn este utaltuk át az összeget a Transferwise honlapon megadott német bankszámlára, kedd délután már ott is volt, másnap reggel át is váltották az akkori középárfolyamon, levonták az 1 eurós kezelési költséget (ami 0,5%, min. 1 euró), és már szerdán kora délután a magyar bankszámlán volt az összeg. Végülis annyit kaptunk Ft-ban, mintha 301,52-n váltottunk volna.
Mivel senki nem írt eddig tapasztalatot, gondoltam, én megosztom, hátha mást is érdekel.
Én nem tudom biztosan, hogy Te megnézted e az árfolyamot. Mi már július végén 310-et kaptunk
otthoni váltóhelyen, plusz költség levonása nélkül, igaz 500 euront váltottunk! A mai középárfolyam
314,833 Ft/€
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Mai MNB árfolyam 316,61