Bankkártya probléma
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 169
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 464
lajhor1 írta: Sziasztok!Nem tudom mi lehet a probléma de nem sikerül le vennem a pénz a bankkártyámról .Postbankos idáig müködött most nem,egyszerűen nem engedi!mi lehet a baj?Pin kód el fogad összeg beütése után a kártyát kiadja "a tanzakcio nem hajtható végre"Vegye el a kártyáját .Nem értem 2 éve használom de még ilyen nem volt.Online bank írja XXXXeuro áll rendelkezésére.Most akkor ott a pénz de nem elérhető !????
Az nem derült ki, hogy próbáltad-e másik automatánál, vagy csak ugyanannál. Szimplán lehet rossz az automata és olyankor gyakran telesen ötletszerü, hogy mit ír ki ill. mit nem ír ki.
Másik tipp: nem lehet esetleg vmi. letiltás a háttében ?? Be nem fizetett szla., bünti, TV-díj, ilyesmi ?? Az ilyen folyamatról persze elvileg tudnod kéne, de magáról a számlazárolásról csak utólag szólnak. És ha pl. egy 50 eurós buli meg nem fizetése miatt zárolnak is, tök mindegy mennyi lóvé van rajta, a teljes számlát zár alá veszik.
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Jogos.gejza írta: Az nem derült ki, hogy próbáltad-e másik automatánál, vagy csak ugyanannál. Szimplán lehet rossz az automata és olyankor gyakran telesen ötletszerü, hogy mit ír ki ill. mit nem ír ki.
Nekem beugrott még egy dolog. Próbálj meg valakinek utalni vagy ha valami hasznalható kártya akkor online fizetni vele valamit.
- lajhor1
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 2