Új autó részletre

Több
10 éve 3 hete - 10 éve 3 hete #35776 Írta: Gergoo
Új autó részletre téma létrehozva Gergoo által

garatt írta: Új autót márkakereskedésből, meg gondolom elfelejthetek :D

Pedig lehet szükség lesz arra a hitelkártyára :laugh: ha másért nem, hát csak azért odaadják, hogy lássák miként bánsz vele. Abból majd 1-2 év múlva kielemeznek, amikor 20-30 ezret kérsz esetleg.
Új autó meg trükkös. Egyrészt fut a sablon reklám és van egy fórumozó aki bepróbálta a néhány százasért már megkapható új autót, kértem, hogy itt is írja meg a tapasztalatait, ne csak nekem privátban de úgy tűnik erre várhatok. Hasonló kondíciókkal akart kocsit venni, 1-2 év munkaviszony, 1500 alatti (inkább az ezerhez közeli) nettó. A vége az lett, hogy úgy örülnek, hogy az Ő autójukat választotta de a hitelképességét megvizsgálva inkább csengesse be a kocsi vételárának 30%-át és akkor örömmel adják a kocsit 5 év helyett 2 éves futamidőre. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • bee_b13
  • Látogató
  • Látogató
10 éve 3 hete #35783 Írta: bee_b13
bee_b13 válaszolt a következő témában: Új autó részletre

Én megírom, hogy örüljetek :) Tavaly elindultunk állatkerbe és egy új autó adásvételi szerződésével jöttünk el Münchenből . Kinéztünk egy jó kis új autót, bementünk a szalonba, de csak , hogy megnézzük. A vége az lett, hogy a kereskedő már küldte az igénylést a Honda banknak ( csak a férjem fizu papírja kellett), aztán kb 1-2 óra múlva megvolt a válasz a banktól, hogy mehet az ügylet. Nulla euro befizetés, 170 euro per hó, négy év múlva megvesszük a kocsit maradványértéken, vagy visszaadjuk. Ha pl visszamegyünk Mo-ra, vagy munkanélküli lesz a férjem akkor visszaadhatjuk minden költség nélkül. Mindehhez a férjemnek 10 hónapos munkaviszonya volt, a fizuja bőven az átlag felett van, de a német számlánk csúnyán mínuszban volt.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hete #35803 Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Új autó részletre

Ez önmagában nagyon szépen hangzik, de (és nem a kákán is csomót akarom keresni, de csodák ugyebár nincsenek): mennyi volt az autó listaára ? Mennyiért "vettétek" meg? Mennyi lesz a maradványérték? Milyen egyéb apróbetüs rész vonatkozik az "idö elötti kiszállásra" ? Mert azért gondolj bele: ha Te egy ilyen részletre vett autót, minden következmény nélkül mondjuk 2 év után pl. visszaadhatnál, akkor az autókölcsönzök (és a taxisok egy része) már rég becsödölt volna...... Szerinted hol tudsz havi 170-ért (plusz adó+biztosítás) autót bérelni ???

Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: prosperus

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hete #35805 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Új autó részletre

Persze, hogy nincsenek csodák ;)
Érdemes (lett volna) számolgatni egy kicsit. Ha pl. a legócskább Jazz-t nézzük, annak a listaára 13K.
A használt autó hirdetések harmadánál egy 4 éves Jazz még 10K körül van. Addigra kifizetnek 8 ezret érte, szóval 18K lesz (szerintem több) az autó vége. :wait: 30-40% kamat 4 évre!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: prosperus

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #35817 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Új autó részletre

A "folytatást" itt találjátok: Autólízing Németország mert bee_b13 adás-vételi szerződéséről kiderült pl., hogy lízingszerződés és csak "beleszemetelt" így ebbe a topikba. ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
10 éve 2 hete #35818 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Új autó részletre

Szóval pontosan ezért mondom, hogy mindig számolni kell, és a lehető legmagasabb havi részlet, mellet éri meg új kocsit venni. A legjobb opciókat a KP vétel adja. Ez úgy lehet ügyesen megcsinálni, hogy egy kedvező banki hitelt felvenni az egész összegre. A kocsit kp. kifizetni (itt lehet jól nyomni az árat is) majd szép nyugisan kiperkálni a hitelt. Nincs maradvány összeg, nincs meglepetés, és ha ügyesek vagyunk még egy "külön plusz" befizetési opciót kipréselhetünk a banktól, (büntető kamat nélkül is), hogy hamarabb lejárjon....

(Lizingelt kocsit is érdemesebb átvenni és a maradványértéket finanszirozni! Visszadni s
cserélni, mindig ráfizetés, mert a legkisebb "körömnyom" is irgalmatlan drága leadáskor!)

Mindezek természetesen nem győzik le a legolcsóbb, KP-re való
vásárlás, hitel nélkül! Ennél olcsóbban soha nem lehet autót venni!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!