Cup4you Kft. információkérés
- bebo75
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12700
Írta: bebo75
bebo75 válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Mi a barátommal jártunk így , ahogy ti is....9900.-ft/fő bukó+szegedre való utazás
Kovács Brigitta se tiszta szerintem. Állítólag most hétfőn 16-án kellett neki törbe csalnia "Horváth Ákost" és sikerült is lekapcsolnia a rendőrségnek. Kotróczó Balázs Péter tényleg rendőrhadnagy csak az életvédelmi alosztályon! Brigi azt mondta, hogy ő vezeti a nyomozást a vagyonvédelmi alosztályon. Mi is feljelentettünk hivatkozva arra a bizonyos ügyirat számra.Ja és állítólag már 18-án szerdán 11órakor volt is tárgyalás (nekem ezt is mondta Brigitta). Hát nem tudom mi igaz, meg mi nem! A pénzt tuti buktuk!!! A rendőrről íme egy link :Kitartást...............
Kovács Brigitta se tiszta szerintem. Állítólag most hétfőn 16-án kellett neki törbe csalnia "Horváth Ákost" és sikerült is lekapcsolnia a rendőrségnek. Kotróczó Balázs Péter tényleg rendőrhadnagy csak az életvédelmi alosztályon! Brigi azt mondta, hogy ő vezeti a nyomozást a vagyonvédelmi alosztályon. Mi is feljelentettünk hivatkozva arra a bizonyos ügyirat számra.Ja és állítólag már 18-án szerdán 11órakor volt is tárgyalás (nekem ezt is mondta Brigitta). Hát nem tudom mi igaz, meg mi nem! A pénzt tuti buktuk!!! A rendőrről íme egy link :
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/almaban_is_eber_volt_a_rendor_hadnagy/2202154/
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- laci603
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 10 hónapja #12794
Írta: laci603
laci603 válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Szia!
Az Eurojob4u valószínű ugyanaz a cég!
Szintén Horváth Ákosnál kell jelentkezni, csak most új e-mail címe van:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az Eurojob4u valószínű ugyanaz a cég!
Szintén Horváth Ákosnál kell jelentkezni, csak most új e-mail címe van:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- laci603
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
12 éve 10 hónapja #12798
Írta: laci603
laci603 válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Sziasztok!
Én is megtaláltam az új hirdetését az expressen, ahol Eurojob4u cégnek adja ki magát, de ugyanúgy Horváth Ákos néven!
Én is megtaláltam az új hirdetését az expressen, ahol Eurojob4u cégnek adja ki magát, de ugyanúgy Horváth Ákos néven!
- evitacska
- Látogató
12 éve 10 hónapja #12825
Írta: evitacska
evitacska válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Sziasztok!
Mi hatan egy csapatban dőltünk be Ákosnak és csapatának.Már akkor feltünő volt,amikor megláttam az embert a 2 fogával együtt.Brigittáról csak annyit,hogy amikor ott voltunk Szegeden,állítása szerint már volt kinn Ákossal és látta a szállást,ami szerinte hiperszuper,viszont a kedd hajnali levelében meg azt írta,hogy csak egy hónapja dolgozik a Cup4 you-nál.Kérdezem én...időutazó vagy hypervándor a hölgy? Beszéltem vele még aznap telefonon is,elsírta szomorú gyerekkorát, de zagyvált össze vissza.Majd megköszöntem és elköszöntem.Elméletileg a legközelebbi rendőrségről felkeresnek mindenkit és a rendőr,akinek szerintem benne a keze a hazudozásban,az állam megtéríti a kárunkat,majd behajtja Ákostól.Ekkora hülyeséget is rég hallottam.Az fix,hogy ha valamelyiket megfogom,nem felejti el a nevem.
Mi hatan egy csapatban dőltünk be Ákosnak és csapatának.Már akkor feltünő volt,amikor megláttam az embert a 2 fogával együtt.Brigittáról csak annyit,hogy amikor ott voltunk Szegeden,állítása szerint már volt kinn Ákossal és látta a szállást,ami szerinte hiperszuper,viszont a kedd hajnali levelében meg azt írta,hogy csak egy hónapja dolgozik a Cup4 you-nál.Kérdezem én...időutazó vagy hypervándor a hölgy? Beszéltem vele még aznap telefonon is,elsírta szomorú gyerekkorát, de zagyvált össze vissza.Majd megköszöntem és elköszöntem.Elméletileg a legközelebbi rendőrségről felkeresnek mindenkit és a rendőr,akinek szerintem benne a keze a hazudozásban,az állam megtéríti a kárunkat,majd behajtja Ákostól.Ekkora hülyeséget is rég hallottam.Az fix,hogy ha valamelyiket megfogom,nem felejti el a nevem.
- reus19
- Látogató
12 éve 9 hónapja #13281
Írta: reus19
reus19 válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Sziasztok!
A vőlegényem és Én is jelentkeztünk erre az állásra, Mi is befizettünk fejenként a 9900-9900 forintot. Mi is megkaptuk a kitöltött munkaszerződést. Kerestük az Ákost telefonon, de persze mi sem érjük el, ki van kapcsolva.
Mi már tettünk feljelentést.Mondtuk, hogy az Árkádban volt a találkozó, reméljük a rendőrség megnézi a kamera felvételeket. A feljelentés után a rendőrség a munkaügyi bíróságra küldött minket.
A munkaügyi bíróságon azt mondták, hogy adjunk be keresetet, mert másképp ugye nem tudnak mit csinálni. A keresetben szükség van a munkáltató nevére és telephelyére.
De nem tudom, hogy mivel nem a saját nevét adta sikerül e utol érni.
Minket is nagyon rosszul érintett a dolog, hogy átvertek minket, párom munka nélküli én egy munkalehetőséget mondtam le, mivel úgy volt megyünk ki.
Remélem sikerül elkapni és mindenki akit átvert visszakapja pénzét.
A vőlegényem és Én is jelentkeztünk erre az állásra, Mi is befizettünk fejenként a 9900-9900 forintot. Mi is megkaptuk a kitöltött munkaszerződést. Kerestük az Ákost telefonon, de persze mi sem érjük el, ki van kapcsolva.
Mi már tettünk feljelentést.Mondtuk, hogy az Árkádban volt a találkozó, reméljük a rendőrség megnézi a kamera felvételeket. A feljelentés után a rendőrség a munkaügyi bíróságra küldött minket.
A munkaügyi bíróságon azt mondták, hogy adjunk be keresetet, mert másképp ugye nem tudnak mit csinálni. A keresetben szükség van a munkáltató nevére és telephelyére.
De nem tudom, hogy mivel nem a saját nevét adta sikerül e utol érni.
Minket is nagyon rosszul érintett a dolog, hogy átvertek minket, párom munka nélküli én egy munkalehetőséget mondtam le, mivel úgy volt megyünk ki.
Remélem sikerül elkapni és mindenki akit átvert visszakapja pénzét.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 9 hónapja #13282
Írta: DECOTEXT
Étteremben is fizetsz mielőtt eszel?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Cup4you Kft. információkérés
Ezt miért addig amig nem vagytok külföldön???reus19 írta: .... én egy munkalehetőséget mondtam le.......
Étteremben is fizetsz mielőtt eszel?
DCT