CAIndustrietechnik GMBH információkérés
- Alex1992
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #12892
Írta: Alex1992
CAIndustrietechnik GMBH információkérés téma létrehozva Alex1992 által
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni erről a cégről, hogy létezik-e egyáltalán?
Esetleg tapasztalatok?
Hegesztőnek szeretnék jelentkezni,de semmit nem találtam róluk a honlapjukon kívül,de hozzá tenném,hogy teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez a 4 éves fiam jobban kezeli mint én!
Válaszokat előre is köszönöm!!
Segítségeteket szeretném kérni erről a cégről, hogy létezik-e egyáltalán?
Esetleg tapasztalatok?
Hegesztőnek szeretnék jelentkezni,de semmit nem találtam róluk a honlapjukon kívül,de hozzá tenném,hogy teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez a 4 éves fiam jobban kezeli mint én!
Válaszokat előre is köszönöm!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 10 hónapja #12905
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: CAIndustrietechnik GMBH információkérés
Szia Alex,
gyorsan beütöttem a Google-be, több cégkatalógusban is megjelenik maga a cég, elvileg ezen a linken az éves mérlegüket is le lehet kérni: (fizetős, így nem kértem le)
www.bilanzen.at/Bilanz-Jahresabschluss-d...rietechnik-GmbH.html
Mondjuk a magyar hirdetésben (ami szintén több helyről előjön), kissé túl szép a 16-18 eurós nettó fizetés, hiszen diplomások keresnek ennyit.....
Ha érdeklődsz majd náluk a munkáról és eleve elkezdenek az előre fizetendő költségekkel és díjakkal hülyíteni, akkor fuss.....
gyorsan beütöttem a Google-be, több cégkatalógusban is megjelenik maga a cég, elvileg ezen a linken az éves mérlegüket is le lehet kérni: (fizetős, így nem kértem le)
www.bilanzen.at/Bilanz-Jahresabschluss-d...rietechnik-GmbH.html
Mondjuk a magyar hirdetésben (ami szintén több helyről előjön), kissé túl szép a 16-18 eurós nettó fizetés, hiszen diplomások keresnek ennyit.....
Ha érdeklődsz majd náluk a munkáról és eleve elkezdenek az előre fizetendő költségekkel és díjakkal hülyíteni, akkor fuss.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex1992
- Alex1992
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 10 hónapja #13012
Írta: Alex1992
Alex1992 válaszolt a következő témában: CAIndustrietechnik GMBH információkérés
Szia Lizy!
Köszönöm a keresgélést!
Ma elküldtem a cégnek az az önéletrajzomat majd meglátom,hogy mit válaszolnak, ha egyáltalán válaszra méltatnak ,mert mostanában az embert válaszra sem méltatják még annyira sem,hogy köszönjük nem!
Természetesen ha fizetni kell akkor "futok" nem áll szándékomban másnak a zsebét tömni mikor az enyém is üres.
Folyamatosan nézem a hegesztői állásokat,igaz nem csak Németországba.
Igazság szerint bárhova Európába,csak innen el!!
Üdv..Tamás
Köszönöm a keresgélést!
Ma elküldtem a cégnek az az önéletrajzomat majd meglátom,hogy mit válaszolnak, ha egyáltalán válaszra méltatnak ,mert mostanában az embert válaszra sem méltatják még annyira sem,hogy köszönjük nem!
Természetesen ha fizetni kell akkor "futok" nem áll szándékomban másnak a zsebét tömni mikor az enyém is üres.
Folyamatosan nézem a hegesztői állásokat,igaz nem csak Németországba.
Igazság szerint bárhova Európába,csak innen el!!
Üdv..Tamás