Információ kérés
- Shirou
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Shirou
- Nem elérhető
- New Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Shirou írta: Decotext köszönöm válaszod, de azért kérdeztem ilyen specifikusan mert nagyjából minden más megvan már. Beszélek németül, már aláírtam egy munkaszerződést aug. 1-ei kezdéssel, van intézve ideiglenes szállás, a buszjegy a táskámban hever, a német papirugyeket első munkaheten intézzük a cégnél, uh az egyetlen ami talán még elintezesre vár azok a magyar papirugyek intézése (meg a csomagolás, de azzal talán boldogulok egyedül is
Ez igy szuper!
Ezzel már jól lehet startolni! A fontos, hogy legyen a lehetö leghamarabb valami jövedelem. A többi az már gyerekjáték. Igaz, azért itt a BRD-ben rendszerint egy kicsit másabb a munkamorál, de meg lehet (és érdemes) megszokni! Igy már ráérsz az otthoni papirok elintézésével! Sajnos a legtöbben nem ilyen gondosan terveznek, s alaposan meg is szivják.....
DCT
- Shirou
- Nem elérhető
- New Member
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
A beirások késleltetettek! Igy ki lehet szürni az esetleges nem idevaló beszólásokat! Van ennek a "cenzurának" is egy létjogosultsága, mert akkor a nivó hamarosan megromlana! Az admin (Gergö) szerint rengeteg a nem kivánt stilusú beirás, különösen azoktól akiknek esetleg rálépünk valamilyére! Ide csak azok jöjjenek s irjanak, akik tényeg komolyan gondlják!! A többiek pedig menjenek más forumokra, ott adnak nekik helyet!Shirou írta: Köszönöm. A munkamoral... majd meglátjuk, ha folyamatosan próbálom a legjobbat nyújtani akkor nem hiszem h baj lehet. Egyébként bocs a dupla posztért de mobiltelefonról tudok most csak netezni, s miután elküldtem az elsőt semmi nem történt uh megírtam újra és csak órák múlva láttam h ott virít mindkettő szerkesztés vagy törlés opciót meg nem találtam.
Természetesen itt is vannak viták, de azt kulturáltan üzzük, s rendezzük egymás között!
DCT
- Ghosty
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 2
Szeretnék segítséget kérni, ha valaki nem találja bank kártyáját (sparkasse) létezik olyan oldal, ahol esetleg kiírják ha valaki leadta, gondolok itt rendőrségi oldal, vagy ilyen talált tárgyak weboldala, stb?
A lehetetlen csupán egy szó, amellyel a kisemberek dobálóznak, mert számukra könyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen ,...