Információ a Reva Hungária Kft-ről
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
14 éve 3 hete #1822
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Információ a Reva Hungária Kft-ről
Az én véleményem, hogy abszolút érthető amikor egy albérletet, szállást előre kell fizetni megtekintés után. Ezt a közvetítő is el kell, hogy fogadja.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kalocsa31
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
14 éve 3 hete #1823
Írta: Kalocsa31
Kalocsa31 válaszolt a következő témában: Információ a Reva Hungária Kft-ről
Kedves Athena!
Valóban nem jut ki mindenki ismerettségen keresztül. Például eddig nekem se sikerült. Persze ezzel nem másban látom az okot. Tudom, hogy ha valaki nagyon jó nyelvtudással rendelkezik , akkor sokkal esélyesebb. Több olyan esetről tudok akik kijutottak, de ismerősökön keresztül. Ebben van nagyon régi, de van friss történet is.
Nem kételkedek abban, hogy sokan vágnak neki közvetítők útján, csak a sikerek arányát nem ismerem. Ismerettségi körömben nem tudok ilyenről.
Ennek ellenére nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot olyan közvetítővel, aki csak a sikeres közvetítés után kéri a díjat az előzetes megállapodásnak megfelelően.
Üdvözlettel: Kalocsa31
Valóban nem jut ki mindenki ismerettségen keresztül. Például eddig nekem se sikerült. Persze ezzel nem másban látom az okot. Tudom, hogy ha valaki nagyon jó nyelvtudással rendelkezik , akkor sokkal esélyesebb. Több olyan esetről tudok akik kijutottak, de ismerősökön keresztül. Ebben van nagyon régi, de van friss történet is.
Nem kételkedek abban, hogy sokan vágnak neki közvetítők útján, csak a sikerek arányát nem ismerem. Ismerettségi körömben nem tudok ilyenről.
Ennek ellenére nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot olyan közvetítővel, aki csak a sikeres közvetítés után kéri a díjat az előzetes megállapodásnak megfelelően.
Üdvözlettel: Kalocsa31
- Athena
- Látogató
14 éve 3 hete - 14 éve 3 hete #1830
Írta: Athena
Athena válaszolt a következő témában: Információ a Reva Hungária Kft-ről
Kedves Kalocsa!
Ne add fel. Èn sem ismerösök útján, sem ismereettség révén jutottam ki Németországba. Viszont sok-sok szerencse, elhatározás, optimizmus, nylevtudás és töke kellett hozzá.
Kb. három éve készült velem egy cikk, ha érdekel, olvasd el:
Azóta sok minden történt, de alapvetöen én így kezdtem németországi pályafutásom és büszke vagyok rá. Ezek a saját tapasztalataim.
Üdv. Athena
Ne add fel. Èn sem ismerösök útján, sem ismereettség révén jutottam ki Németországba. Viszont sok-sok szerencse, elhatározás, optimizmus, nylevtudás és töke kellett hozzá.
Kb. három éve készült velem egy cikk, ha érdekel, olvasd el:
http://www.europass.hu/munka/orszagjaro/nemetorszag/Palyazas_es_karrierepites_nemetorszagban?itemNo=1
Azóta sok minden történt, de alapvetöen én így kezdtem németországi pályafutásom és büszke vagyok rá. Ezek a saját tapasztalataim.
Üdv. Athena
- Athena
- Látogató
14 éve 3 hete - 14 éve 3 hete #1831
Írta: Athena
Sajnos a link nem igazán jön be
Athena válaszolt a következő témában: Információ a Reva Hungária Kft-ről
http://www.europass.hu/munka/orszagjaro/nemetorszag/Palyazas_es_karrierepites_nemetorszagban?itemNo=1
- Kalocsa31
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
14 éve 3 hete #1837
Így még látatlanban is érdekel és feltétlenül el fogom olvasni. Nem adom fel. Minden érdekel a témában.
Üdv: Kalocsa31
- Kalocsa31
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
14 éve 3 hete #1838
A második link nálam gond nélkül bejön.