Triprotech Bt. információ kérés
- percsi
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- leganorzs
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 7
percsi írta: A pécsi "oktatás" helyszínén, 34 átvert ember adatait rögzítették a kiérkező rendőrök! Nem fognak küldeni valami értesítést amivel ki-ki a helyi hatóságához fordulhat?
Szia!!
Ha a rendőrök az adatokat rögzítették, akkor arról jelentést írtak, ami alapján elindult egy eljárás. Valószínű, hogy városi hatáskörben fogják vizsgálni, függetlenül attól, hogy ki hol lakik. Értesítést külön nem valószínű, hogy fogsz kapni, max idézést tanúkénti kihallgatásra, ha téged is felírtak, illetve, ha valaki közli a hatósággal, hogy te is sértett vagy és tudja a címedet!!
Üdv: leganorzs
- kovacszoltan
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Látom ügyiratszámot nem kapunk! Én holnap megyek feljelentést tenni,párommal és több olyan emberrel együtt aki szintén átverés áldozata lett. Nem mellesleg ha véletlenül összefutnék ezzel a sz..házival,szívesen hozzáigazítanám a felső fogsorát a hiányos alsóhoz!
- matesz80
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 1
Ha feljelentést tesztek, szerintem mindenképpen említsétek a 9 hónappal ezelőtti átverés sorozatot is.
Az oldalra úgy találtam rá, hogy Lang Tibor névre az alábbit dobta ki:
iranynemetorszag.com/forum/segitsegkeres...es.html?limitstart=0
Ugyan az a fickó, csak más néven hirdetett.
Engem konkrétan nem vert át, de a közeli ismerőseimet igen. Ezért követem nyomon az eseményeket, mert nagyon sajnálom, ami velük történt.
Feladták az eddigi munkát a szebb jövő érdekében... egy csaló miatt!
Mindenki tegyen feljelentést, ha érintett az ügyben... mert az idő múlik.... és sajnos ő van előnyben....
Nekem az nem világos, hogy ha a rendőrség előtt nem ismeretlen a figura, akkor hogyan tudta folytatni tevékenykedését.... 2011-ben Németországba keresett embereket... 9 hónapja Szegedre kellett utazni a munkakeresőknek... És most is októberben, novemberben 2 különböző helyre...
Egy fickó...eddig 2 cégnéven.. Hmmm...
Fogjatok össze... Ne várjatok!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Azt kéne pontosan megnézn,i hogy mi ajánlott a befizetett összegért! Lehet, hogy nem is törvénytelen amit csinál! Én is irhatom, hogy 20 ezer forintért közvetitek ezt és azt, aztán küldök egy céglistát és jojcakát! Közvetítettem, hát ne reklamáljon senki! Nem tudom, hogy a csoki mit tesz hogy ennyien és ilyen naivan lépremennek az embere?? Valami rohadt jó receptje lehet, ha ennyi embert át tud verni! (Vagy mégis legális?)matesz80 írta: Mindenki tegyen feljelentést, ha érintett az ügyben... mert az idő múlik.... és sajnos ő van előnyben....Nekem az nem világos, hogy ha a rendőrség előtt nem ismeretlen a figura, akkor hogyan tudta folytatni tevékenykedését.... 2011-ben Németországba keresett embereket... 9 hónapja Szegedre kellett utazni a munkakeresőknek... És most is októberben, novemberben 2 különböző helyre...Egy fickó...eddig 2 cégnéven.. Hmmm... Fogjatok össze... Ne várjatok!
S még mielőtt elszabadulna a pokol: CSAK KÉRDEZTEM, NEM ÁLLÍTOTTAM!
DCT
- Zsoltika5
- Látogató