IP Immobilien Kaiserslautern
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 69
11 éve 7 hónapja #29798
Írta: Heditta
Heditta válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Zoli43! és a többiek
Megkérdeztem pár embert akik építkezésen vannak senki nem kórházat épít. Látok itt a városban építkezéseket, de azok nem kórházak. Szóval, egyelőre Tóth Falkóról és a magyar csapatról itt senki nem hallott....de ez nem jelenti azt, h nincs is, hiszen azért nem ismerek itt mindenkit!
Aki pedig aláír egy szerződést anélkül, hogy azt értelmeztette volna valakivel akiben megbízik....nos, hagy ne írjam le mit gondolok!
Megkérdeztem pár embert akik építkezésen vannak senki nem kórházat épít. Látok itt a városban építkezéseket, de azok nem kórházak. Szóval, egyelőre Tóth Falkóról és a magyar csapatról itt senki nem hallott....de ez nem jelenti azt, h nincs is, hiszen azért nem ismerek itt mindenkit!
Aki pedig aláír egy szerződést anélkül, hogy azt értelmeztette volna valakivel akiben megbízik....nos, hagy ne írjam le mit gondolok!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DECOTEXT
Téma zárolva.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 7 hónapja #29805
Írta: DECOTEXT
A témánál maradva:
Soha semmilyen szerződést, elemzés nélkül nem sabad aláírni!
Soha nem szabad előre fizetni bármit, bámennyit, bárkinek!
Azonnal aláírni semmiképpen nem szabad!
Mindennek benne kell lennie a szerződésben. (Szállás, túlóra, szabadság, fizetés,)
Én még mindig meg vagyok győződve arról, hogy ha valaki szállást,
teljes ellátást és főleg (!) nettó fizetést igér, az egy szélhámos! Én
itt a 23 évem alatt még egyszer nem kaptam ilyen ajánlatot pedig
a kezdeti vekben építkezéseken dolgoztam hegesztő és lakatoskén!
Amit nem értek, ilyet Mo.-on sem kapni, miért gondolják egyesek, hogy itt igen?
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Nem kritérium! Én csak magyar áp. vagyok mégis csak német rendszámú kocsijaink vannak (3). Ehez jön, hogy van három állandó lakcímem is: egy Mo.-on, egy Ausztriában és egy Itt a BRD-ben! Mi a gond? Bármilyen kocsim lehet: német, magyarés osztrák. Volt is. Ma már csak német van, mert Mo.-on nem normális az állam, Ausztriában eladtuk mert Graz-i rendszámú volt, de nem használtuk, csak állt egy garázsban. (Egy koncepció nem jött össze!)! Most tehát csak német rendszámok vannak. A műszaki olcsó és büroráciamentes. Az adók elfogadhatóak, a költségeket ki lehet birni az irgalmatlan üzemanyag árak ellenére is!crazy13 írta: Mivel kettős állampolgár, gondolom minden gond nélkül lehet német rendszámú autója...:
A témánál maradva:
Soha semmilyen szerződést, elemzés nélkül nem sabad aláírni!
Soha nem szabad előre fizetni bármit, bámennyit, bárkinek!
Azonnal aláírni semmiképpen nem szabad!
Mindennek benne kell lennie a szerződésben. (Szállás, túlóra, szabadság, fizetés,)
Én még mindig meg vagyok győződve arról, hogy ha valaki szállást,
teljes ellátást és főleg (!) nettó fizetést igér, az egy szélhámos! Én
itt a 23 évem alatt még egyszer nem kaptam ilyen ajánlatot pedig
a kezdeti vekben építkezéseken dolgoztam hegesztő és lakatoskén!
Amit nem értek, ilyet Mo.-on sem kapni, miért gondolják egyesek, hogy itt igen?
DCT
Téma zárolva.
- esetleg
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 7 hónapja #30415
Írta: esetleg
esetleg válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Szia.
Túl sok helyen szerepel a Falcó Toth neve.Jelenleg is ígér jó pár embernek kinti melóval.Sokadjára csúszott az indulás időpontja.Tudtok valami konkrétat?
Túl sok helyen szerepel a Falcó Toth neve.Jelenleg is ígér jó pár embernek kinti melóval.Sokadjára csúszott az indulás időpontja.Tudtok valami konkrétat?
Téma zárolva.
- esetleg
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 7 hónapja #30416
Írta: esetleg
esetleg válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Szia.
Tóth Falcon keresztül.Én is,mi is többen.Valami 3 emeletes házról beszél.Sokszor elhalasztódott már az indulás .Most is van aktuális időpont.Igen azonos a telefonszám.
Tóth Falcon keresztül.Én is,mi is többen.Valami 3 emeletes házról beszél.Sokszor elhalasztódott már az indulás .Most is van aktuális időpont.Igen azonos a telefonszám.
Téma zárolva.
- softinger
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 7 hónapja #30419
Írta: softinger
softinger válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Üdvözlök mindenkit!!!
Úgylátom itt mindenki ismeri az illetőt , akkor legyenek szívesek telefonon keresni és tőle információt kérni munkánkal kapcsolatban ., nem egy fórumon kell érdeklődni mert nem ez a munkáltató!!!! Akinek megvan a szerződése és itt valamilyen fajta problémája van , az vállalja fel a nevét és irja le ide hozzászólásként.
Téma zárolva.
- softinger
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
11 éve 7 hónapja #30422
Írta: softinger
softinger válaszolt a következő témában: IP Immobilien Kaiserslautern
Kérem irja le nekem a nevét! Köszönöm!
Téma zárolva.