Max-Service Kft. információkérés
- devilfisch
- Témaindító
- Látogató
A max-service kft-ről tud valaki valami információt,sikerőlt már munkába állni valakinek a segítségükkel?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jani78
- Látogató
devilfisch írta: Sziasztok!
A max-service kft-ről tud valaki valami információt,sikerőlt már munkába állni valakinek a segítségükkel?
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Megnéztem a weblapjukat, van közvetítési engedélyük, magyar munkaviszony és kiküldetés. Ha erre vágysz, hajrá!
- gszab49
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Nem kötelező válaszolni! Ha pl. beleírtad a jelentkezésbe, hogy nincs nyelvtudás akkor gyakorlatilag egy másodperc időráfordítást és egy e-mailt nem érsz!gszab49 írta: Gergoo! Valahol el kell kezdeni. Én is próbáltam náluk jelentkezni, de szerintem egy kamu cég, mert hónapokkal ezelőtt írtam nekik, azóta se válaszoltak. De ha valaki tud valami megoldást kevés nyelvtudással, örömmel veszem a segítséget. Most járunk a párommal német alapra, de hogy mennyire fogjuk tudni használni, azt meg nem mondom Szóval Gergoo ha tudsz ötletet adni szívesen veszem
Ötlet? Van bőven a fórumon, keresgélj de a legfontosabb, hogy ne abba a több százezres táborba tartozzatok akik megcélozzák az akármit 0,0000000000000000000001% eséllyel és az átverést 99,99999999999999% eséllyel hanem azon kevesek közé tartozzatok akik egy erős alapfokkal, képzettségüktől függően rövid idő alatt el is érhetik céljukat! Mert munkalehetőség van dögivel! Még mindig! Ki tudja meddig!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Azért mert nem válaszoltak nem biztos, hogy kamu cég!gszab49 írta: Én is próbáltam náluk jelentkezni, de szerintem egy kamu cég, mert hónapokkal ezelőtt írtam nekik, azóta se válaszoltak.
Lehet, hogy csak egyszerűen, nem kellesz nekik!
DCT