Max-Service Kft. információkérés
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 5 hónapja #31795
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Max-Service Kft. információkérés
Az sem mindegy mennyi ideje jelentkeztél! Olvastam én már itt a fórumon olyan viccet, hogy "tegnap jelentkeztem és nem válaszoltak" lehet akkor válaszolnak amikor már kint melózol néhány hónapja. Ha válaszolnak.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja #31800
Írta: DECOTEXT
Ehez egy kis (valós) anekdóta kb. 1991-ből. Vagy 5 helyre pályáztam mert az első (1989) munkahelyem nagyon nem tetszett. Nehéz volt a meló, s valóban keveset fizettek. (Persze csináltam de közben keresgéltem!) Már 7 hónapja (hét!) máshol dolgoztam, amikor az egyik cég válaszolt és meghívott a pályázatom alapján! Ennek sok oka lehet. Én akkor lakatos/hegesztő voltam. Egy egy ilyen cég "talonba tesz" arra az esetre, ha hirtelen nagyobb munkát kap, s kellenek emberek. Különben csak a "fiokban vagy", mint vésztartalék! Válszolni meg sokan nem fognak, mert egy egy munkahelyre százával is pályázhatnak, s egy cég sem fog válaszlevelekkel s lemondásokkal pepecselni, ezek költségeiről nem is beszélve!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Max-Service Kft. információkérés
Gergoo írta: Az sem mindegy mennyi ideje jelentkeztél! Olvastam én már itt a fórumon olyan viccet, hogy "tegnap jelentkeztem és nem válaszoltak" lehet akkor válaszolnak amikor már kint melózol néhány hónapja. Ha válaszolnak.
Ehez egy kis (valós) anekdóta kb. 1991-ből. Vagy 5 helyre pályáztam mert az első (1989) munkahelyem nagyon nem tetszett. Nehéz volt a meló, s valóban keveset fizettek. (Persze csináltam de közben keresgéltem!) Már 7 hónapja (hét!) máshol dolgoztam, amikor az egyik cég válaszolt és meghívott a pályázatom alapján! Ennek sok oka lehet. Én akkor lakatos/hegesztő voltam. Egy egy ilyen cég "talonba tesz" arra az esetre, ha hirtelen nagyobb munkát kap, s kellenek emberek. Különben csak a "fiokban vagy", mint vésztartalék! Válszolni meg sokan nem fognak, mert egy egy munkahelyre százával is pályázhatnak, s egy cég sem fog válaszlevelekkel s lemondásokkal pepecselni, ezek költségeiről nem is beszélve!
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!