Checkliste
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 208
10 éve 11 hónapja #34639
Írta: kfz
na meg peldaul a WC-s neniknel is...tudod.....orankent ala kell irniuk, hogy takaritottak
Meg van meg a McDonalldsban, meg az atomerömüvekben, meg rafting tura elött, meg...............soroljam meg?
Magyarorszagon is van illen a nagy cegeknel. Vegig kell jarnia az összes lehetseges osztalyt amivel kapcsolatba került a melo soran. Munkaügy, berügy, munkasellatas,penztar, seggszervezet usw. SZERINTEM!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
kfz válaszolt a következő témában: Checkliste
DECOTEXT írta: Info: checkliste amúgy a pilótáknál van. Mielőtt startolnak végig KELL ellenőrizniük a műszereket. Van még ilyen a gépkocsi szervizelésnél is. Ezzel "járja" végig a kocsit, a melós, hogy ne maradjon semmi ki az ellenőrzésből!
na meg peldaul a WC-s neniknel is...tudod.....orankent ala kell irniuk, hogy takaritottak
Meg van meg a McDonalldsban, meg az atomerömüvekben, meg rafting tura elött, meg...............soroljam meg?
Magyarorszagon is van illen a nagy cegeknel. Vegig kell jarnia az összes lehetseges osztalyt amivel kapcsolatba került a melo soran. Munkaügy, berügy, munkasellatas,penztar, seggszervezet usw. SZERINTEM!
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #34641
Írta: DECOTEXT
Az első > 1 hete 1 napja #34570 beírásomban pontosan erről írtam. (Viszont Lázárdoktor nem részletezte.)
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Checkliste
kfz írta: Vegig kell jarnia az összes lehetseges osztalyt amivel kapcsolatba került a melo soran. Munkaügy, berügy, munkasellatas,penztar, seggszervezet usw. SZERINTEM!
Az első > 1 hete 1 napja #34570 beírásomban pontosan erről írtam. (Viszont Lázárdoktor nem részletezte.)
DCT
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!