AW Hús Kft. információkérés
- Petivarda35
- Látogató
Andi0099 írta: De legalább jó kint?
Én a Bárfussnál voltam, nem mondanám hogy jó. Mostanság a kisasszony fizet bennünket meg tőlünk is folyton levon mindenféléket de papírt nem ad róla.
- Jozsi750
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Csak óvatosan vele.
Józsi
- Andi0099
- Látogató
Petivarda35 írta:
mesi878 írta: Sziasztok!
Én is ismerem az AW HÚS Kft.-t. Silye Ferenc a volt meg Knoll Rita a jelenlegi ügyvezető.
Egerben van az iroda. Tölem 120 Eurot követelt a Knoll Rita kb. 3 honapja. Én is csak aláíráskor tudtam meg hogy fizessek. De kedves volt azt mondta hogy 36.000 Ft is jó lesz. És havonta még 60 eurot kér.
De jó nektek. Én 65000 forintot fizettem. Meg a havi 50 €.
És nincs kint olyan ember akihez lehet fordulni?
- Petivarda35
- Látogató
Andi0099 írta:
Petivarda35 írta:
mesi878 írta: Sziasztok!
Én is ismerem az AW HÚS Kft.-t. Silye Ferenc a volt meg Knoll Rita a jelenlegi ügyvezető.
Egerben van az iroda. Tölem 120 Eurot követelt a Knoll Rita kb. 3 honapja. Én is csak aláíráskor tudtam meg hogy fizessek. De kedves volt azt mondta hogy 36.000 Ft is jó lesz. És havonta még 60 eurot kér.
De jó nektek. Én 65000 forintot fizettem. Meg a havi 50 €.
És nincs kint olyan ember akihez lehet fordulni?
Szia!
Nálunk ott volt a Feri Ő volt a Rita előtt a főnök, de ő ugyan ezt csinálta. Nem volt beugró de levonás igen. Neki viszont csak 20€ kellet fizetni fejenként/hó. Gondolom amióta ott a Rita neki is kell lóvé azért vonnak több pénzt. Általában 40-60€ fejenként havonta.
- zolika4ever
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Hát valamiből fizetni kell Feri BMW-jét. Kíváncsi vagyok hogy akkor a Ritának milyen van. Tőlem 140 eurót kapott szerződéskötéskor.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Nyilvan magyar jogszabalyt idezek, magyar ceg eseten. Nem latom, hogy a topic ausztriai munkavallalok belgiumba torteno kozvetitese lenne..DECOTEXT írta: Ez amit Te beidéztél magyar előírás! Én erről nem beszéltem! Akkor még kevésbbé kellene valakinek munkavállalóként előre fizetnie! MÉGIS TESZI A SOK BALEK!
A jog az nem erzesre megy..