Invest-Trade Kft. információ kérés
- kazsi
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 7 hónapja #3674
Írta: kazsi
kazsi válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Szia igen én is oda megyek illetve már mennem kellet volna csak még egy papíromra várnom kel, Amit én halottam a cégről vegyes vélemények igazából nincs mit adni rá valakinek jó valakinek nem van aki már 7-éve ott van de olyan is van aki 3-nap után haza jött ezeket csak halottam és több verzióban, szerintem meg kel próbálni. Én nagyhalászból megyek ha meg van minden papírom csütörtökön
Téma zárolva.
- bigyusz
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 7 hónapja #3713
Írta: bigyusz
bigyusz válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Szia Kazsi!
Azt megkérdezhetem,hogy kb. mennyi idő alatt zajlott le az egész a jelentkezéstől a kiutazásig? Csak mert én jelenleg dolgozom, és úgy kell intéznem a felmondást,hogy jó legyen. És azt esetleg tudod,hogy milyen gyakran van indulás? És melyik városban leszel?
Sok szerencsét kívánok! ha lesz rá lehetőséged,majd írj,hogy milyen odakint!
Azt megkérdezhetem,hogy kb. mennyi idő alatt zajlott le az egész a jelentkezéstől a kiutazásig? Csak mert én jelenleg dolgozom, és úgy kell intéznem a felmondást,hogy jó legyen. És azt esetleg tudod,hogy milyen gyakran van indulás? És melyik városban leszel?
Sok szerencsét kívánok! ha lesz rá lehetőséged,majd írj,hogy milyen odakint!
Téma zárolva.
- veronika4
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3850
Írta: veronika4
veronika4 válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Sziasztok! Tud valaki valamit már a betanított munkásokat kereső hirdetésükről? Esetleg jelentkezett is rá valaki?
Téma zárolva.
- bigyusz
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
13 éve 7 hónapja #3856
Írta: bigyusz
bigyusz válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Szia Veronika4!
Mi már jelentkeztünk a párommal, ezen a héten vagy jövő héten megyünk át Miskolcra hozzájuk a részleteket megbeszélni.
Erkölcsi bizonyítványt, orvosi alkalmasságit, útlevelet kérnek, és e-mail-ben önéletrajzot és motivációs levelet. Az úti költség információim szerint 32.000 Ft,ezért cserébe kivisznek céges busszal és 3 hónap múlva van az első szabadság (2 hét),akkor pedig haza is hoznak érte. Utána már mindenki mehet vissza egyénileg is vagy ugyanúgy a busszal. Ha jól tudom 7 napból 6 napot kell dolgozni, 2 műszak van. A szállást elvileg a cég rendezi és állja.Én csak jókat hallottam róluk. Bár állítólag elég kemény munka,nagyon sokan jönnek haza emiatt.
Mi már jelentkeztünk a párommal, ezen a héten vagy jövő héten megyünk át Miskolcra hozzájuk a részleteket megbeszélni.
Erkölcsi bizonyítványt, orvosi alkalmasságit, útlevelet kérnek, és e-mail-ben önéletrajzot és motivációs levelet. Az úti költség információim szerint 32.000 Ft,ezért cserébe kivisznek céges busszal és 3 hónap múlva van az első szabadság (2 hét),akkor pedig haza is hoznak érte. Utána már mindenki mehet vissza egyénileg is vagy ugyanúgy a busszal. Ha jól tudom 7 napból 6 napot kell dolgozni, 2 műszak van. A szállást elvileg a cég rendezi és állja.Én csak jókat hallottam róluk. Bár állítólag elég kemény munka,nagyon sokan jönnek haza emiatt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: veronika4
Téma zárolva.
- veronika4
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 7 hónapja #3857
Írta: veronika4
veronika4 válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Szia bigyusz! kernek nyelvtudast? ha voltatok a cegnel es tovabbi infoid lesznek pl. hol van helyileg,szallas stb. megirnad?elöre is köszi
Téma zárolva.
- kazsi
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
13 éve 7 hónapja - 13 éve 7 hónapja #3860
Írta: kazsi
kazsi válaszolt a következő témában: Invest-Trade Kft. információ kérés
Sziasztok!
Nem kérnek nyelvtudást. Én most csütörtökön megyek felvételizni remélem holnap sikerül leszámolnom hétfőn pedig kiutazás a kiutazás költsége 36 ezer ebben benne van a vissza út is ezt az összeget 6 hónap után visszafizetik, orvosihoz kell vennetek egy egészségügyi könyvet amit papír-írószerben kaptok, 80 Ft. Tüdőszűrőtök ha nincs azt minél hamarabb csináltassatok, 2-3 hét amire meg van az eredmény nekem ez csúszott el kicsit fontos hogy, amely dátummal leszámoltok az nap még be kell jelentkezni a cégnél a munkaviszony megszakítása véget, erkölcsit kell kérnetek, 3100 Ft ez egy hét alatt vígan le jön, ha új személyitek van az jó, nem muszáj útlevél.
Nem kérnek nyelvtudást. Én most csütörtökön megyek felvételizni remélem holnap sikerül leszámolnom hétfőn pedig kiutazás a kiutazás költsége 36 ezer ebben benne van a vissza út is ezt az összeget 6 hónap után visszafizetik, orvosihoz kell vennetek egy egészségügyi könyvet amit papír-írószerben kaptok, 80 Ft. Tüdőszűrőtök ha nincs azt minél hamarabb csináltassatok, 2-3 hét amire meg van az eredmény nekem ez csúszott el kicsit fontos hogy, amely dátummal leszámoltok az nap még be kell jelentkezni a cégnél a munkaviszony megszakítása véget, erkölcsit kell kérnetek, 3100 Ft ez egy hét alatt vígan le jön, ha új személyitek van az jó, nem muszáj útlevél.
Téma zárolva.