Erfolgnetz GmbH információkérés
- Miklós
- Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
- Köszönetek: 172
Elsősorban Kölnieket vagy környékieket kérdeznék, de a hasznos válasz mindegy honnan jön.
Az Erfolgnetz GmbH - ról hallott-e valaki, bármit, bárhol.
Köszi: Miklós
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Miklós írta: Sziasztok !
Elsősorban Kölnieket vagy környékieket kérdeznék, de a hasznos válasz mindegy honnan jön.
Az Erfolgnetz GmbH - ról hallott-e valaki, bármit, bárhol.
Köszi: Miklós
Erfolgnetz GmbH
Unternehmensberatung
Otto-Hahn-Str 21
85435 Erding
Bundesrepublik Deutschland
HR-Nummer HRB 189383
DCT
- Miklós
- Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
De inkább valaki olyanra gondoltam válaszolóként, aki valamilyen munkakapcsolatban állt / áll velük.
Üdv: Miklós
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Miklós írta: Köszi DCT !De inkább valaki olyanra gondoltam válaszolóként, aki valamilyen munkakapcsolatban állt / áll velük.Üdv: Miklós
....de a hasznos válasz mindegy honnan jön....
Én úgy értettem, hogy nem találod a céget és minden infó ami fellelhető kell. Miért nem pályázol valamire náluk! Infó: nálam már volt olyan, hogy kikerestem egy csomó céget a telefonkönyvből és egyszerűen a szakmámban és tudásom alapján pályazotot küldtem! (Természetesen olyan cégek voltak ami a szakmámhoz passzolt!) A 8 cégből 3 meghívott, pedig sehol nem hirdettek! Ilyen esetben maximum a póstaköltség amit veszítesz, de viszont nagyot nyerhetsz! Igaz, a három, mint bedolgozó, önálló vállalkozót fogalkoztatott volna, igy ez nekem nem felelt meg, de a célom elértem: meghivtak, s volt esélyem!
DCT
- BAttila
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Ma voltam náluk, mert a telefonban azt mondták szakmai felvételi beszélgetés van náluk, gondoltam, ni egy komoly cég, de ismét csalódnom kellett
Netto 1250 euro, de fizess biztosítást, szállást, utazást, kaját és pénzt is csak akkor kapsz, ha elkészült a ház és kifizették. Szakmai dolgokról szó sem volt
Javaslom a nagy ívben elkerülést!!!
Attila
- Miklós
- Témaindító
- Nem elérhető
- Premium Member
Köszönet, de sajna későn jött. Ma délelőtt én is voltam és ugyanezt meghallgattam, annyi kiegészítéssel, hogy:
ha esik ( eső, hó ), ha nem jön az anyag, stb. magyarul ha állsz, az ingyen van, munka nincs garantálva.
Tehát magyarul: alvállalkozó vagy, csak éppen bejelentett alkalmazott névvel, mert hogy a felsorolt kondíciók az alvállalkozói munkavégzésre illenek.
Kedves DCT !
Megköszöntem, éppen azért, mert ugyan nem erre gondoltam, de mivel segíteni próbáltál, illik megköszönni.
Pályázat: nem néztem meg pontosan, de 100 fölött van az elküldött pályázati anyagaim száma, és ehhez jön hozzá a telefonálgatás és skype beszélgetések.
Sajnos direktbe kintre nem megy, hiába értenék sok mindenhez, papírom nincs semmi hiányszakmáról, a nyeltudás meg csak gyenge alapszint..
Az itthoni hirdetések java része padig kamu. Csak azt nem értem meg, hogy mi a jó neki abba, hogy megkérdezi hol lakok, felhív Pestre beszélgetésre, utána többet nem tudom elérni.
Ha beszélgetőpartnerre vágyik, megtehetnénk a skype-n is, lényegesen olcsóbb, mint az utazgatás.
Üdv.: Miklós