Albérlet Stuttgart
- dávkov
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
10 éve 5 hónapja #36516
Írta: dávkov
Albérlet Stuttgart téma létrehozva dávkov által
Szép napot!
Tudnátok segíteni, hogy Stuttgart környéki ingatlan közvetítő iroda holnap létezik?
ha igen letudná valaki írni? a városban vagy közelében szeretnénk egy nagyobb albérletet kivenni!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tudnátok segíteni, hogy Stuttgart környéki ingatlan közvetítő iroda holnap létezik?
ha igen letudná valaki írni? a városban vagy közelében szeretnénk egy nagyobb albérletet kivenni!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #36517
Írta: gejza
Édes istenem, le tudjátok ám az embert zsibbasztani (ebben a hüvösben föleg)... Ezt komolyan kérdezted, hogy létezik-e ingatlanközvetítö iroda Stuttgart környékén ?? Ha az ingatlanirodák számát felszoroznád öt euróval, akkor akár lakást is vehetnél belöle, nem kéne bérelni.
Itt van a két link: www.immonet.de/ és a www.immobilienscout24.de/ , ami ezeken nincs fenn, az kis túlzással nincs is (max. echte originál össváb nénik/bácsik kínálata, azoknál viszont mint DIN szabványból kilógó kuncsaft, úgysem rúgsz labdába....).
Mi az a "nagyobb" albérlet ? Tisztában vagytok az árakkal ? (+közvetítöi díj, +kaució, +rezsi) ????
Stuttgart és környéke Németország legdrágább környékei között ott van a top 5-ben ....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Albérlet Stuttgart
dávkov írta: Szép napot!
Édes istenem, le tudjátok ám az embert zsibbasztani (ebben a hüvösben föleg)... Ezt komolyan kérdezted, hogy létezik-e ingatlanközvetítö iroda Stuttgart környékén ?? Ha az ingatlanirodák számát felszoroznád öt euróval, akkor akár lakást is vehetnél belöle, nem kéne bérelni.
Itt van a két link: www.immonet.de/ és a www.immobilienscout24.de/ , ami ezeken nincs fenn, az kis túlzással nincs is (max. echte originál össváb nénik/bácsik kínálata, azoknál viszont mint DIN szabványból kilógó kuncsaft, úgysem rúgsz labdába....).
Mi az a "nagyobb" albérlet ? Tisztában vagytok az árakkal ? (+közvetítöi díj, +kaució, +rezsi) ????
Stuttgart és környéke Németország legdrágább környékei között ott van a top 5-ben ....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- dávkov
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
10 éve 5 hónapja #36521
Írta: dávkov
dávkov válaszolt a következő témában: Albérlet Stuttgart
Köszöntem Gejza a válaszodat Ilyen jó időben hamar zsibbad az ember, amúgy az első linkel segítettél azt nem ismertem, a másodikat nézegetem folyamatosan
Természetesen tisztában vagyok az árakkal tudom itt a legdrágább az albérlet!
Még egyszer köszönöm!
Szép napot neked!
Természetesen tisztában vagyok az árakkal tudom itt a legdrágább az albérlet!
Még egyszer köszönöm!
Szép napot neked!
- baltün
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 5 hónapja #36523
Írta: baltün
baltün válaszolt a következő témában: Albérlet Stuttgart
Hát szerintem se lesz könnyű Stuttgartban lakást találni.....nekem fél évembe került mire megtaláltam a megfelelőt.Ajánlom még az Ebayt neked,ott is keresgélhetsz.Sok sikert!