- Köszönetek: 6
Házak Németországban
- mutyikoma
- Témaindító
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
kérlek, nézzetek rá, ha van valakinek ötlete, hogy pontosan mi is ez, kérem írja már meg legyenszíves! Köszönöm! Szép estét!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Egy eve vagy kint es mar beleesel ekkora hülyesegnek? Ha erre gondoltal?Közel egy éve élünk kinn családostul és elkezdjük szépen nézegetni a családi ház hirdetéseket. Persze egyenlőre a kiadókat, de megakadt a szemem az ilyen hirdetéseken
Traum Haus - Am Puls des Lebens. !!! ab. 840,00 € mtl. Ohne Eigenkapital.
Egy ev utan?
Televagy?
Ehhez legalabb 3 eves munkaviszony, a legjobb Bonität, es Kalkulatio kell,ami
annyit jelent, asszony, gyerek, te +/ - 3.000- 4.000,--Euro havi netto kereset
kell. :chuckle:
Szerintem most csak nezegesd es 5 ev mulva amikor 60 Ezer van a bankszamladon,
az Eigenkapitalra, + Notarra, + Maklerre, + Grunderwerbsteuerre, akkor gondolkozz el a
vasarlason is.
En nem reskiroznam meg egy csaladdal, gyerekkel :bye: :whew:
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- kfz
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 208
prosperus írta: Szerintem most csak nezegesd es 5 ev mulva amikor 60 Ezer van a bankszamladon,
az Eigenkapitalra, + Notarra, + Maklerre, + Grunderwerbsteuerre, akkor gondolkozz el a
vasarlason is.
En nem reskiroznam meg egy csaladdal, gyerekkel :bye: :whew:
:clap: :clap: ............és csodálkoztatok a sok bedőlt svájci frank hitelesen, hogy minek mentek bele.......mert egy magyarnak azonnal családi ház, BMW meg egzotikus utazás kell...ja meg qrva márkás cuccok. Ehhez meg ugye kell egy jó bank :party: :party: :puke:
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul...
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ekkora lakóterület és ekkora telek esetében az adatokmutyikoma írta: kérlek, nézzetek rá, ha van valakinek ötlete, hogy pontosan mi is ez, kérem írja már meg legyenszíves! Köszönöm! Szép estét!
s leirások nem korrektek vagy az ára 840 ezer euron!
(Szerintem maradj csak a képek nézegetésénél, ha nem akarsz hajléktalanná valni!)
DCT
- timi2012
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
Nekem is van több nemet ismerösöm is aki 1 szazalekos tilgungal vett fel hitelt,most meg szep es jo minden....
Tiz ev mulva a 400 ezer eu-bol meg marad 350 ezer tartozas es ha arra emelik neki a kamatot igen jol fog jarni es nem biztos hogy a munkahelye es fizetese ilyen szupi marad.
Persze nem vesz fel mindenki 400 ezret , de attol meg az aranyok maradnak.
Szerintem valaki vagy kezdje min.20-30 szazalekos sajat tökevel az ingatlan vasarlast, vagy inkabb bereljen.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 604
Hat en a min 60%os onreszre szavazok:) Es max 10even belul befejezheto finanszirozasi konstrukciora, ami gyerek(ek) es egyeb tervek mellett is kifinanszirozhato.timi2012 írta: Itt is nagyon oda kell figyelni am! Most a kamatok eppen nagyon alacsonyak hitelezesnel,itt Nemetorszagban. DE most felveszik a szuper kedvezö hitelt,szuper kamattal ,10 ev mulva uj szerzödes a bankkal ami mar nem biztos hogy lesz ilyen kedvezö...Közben a töke tartozast alig csökkent,hiszen ezert ilyen keves a havi törlesztö. Tiz ev mulva lazan emelkedhet amit fizetni kell,akar eleg sokkal is.
Nekem is van több nemet ismerösöm is aki 1 szazalekos tilgungal vett fel hitelt,most meg szep es jo minden....
Tiz ev mulva a 400 ezer eu-bol meg marad 350 ezer tartozas es ha arra emelik neki a kamatot igen jol fog jarni es nem biztos hogy a munkahelye es fizetese ilyen szupi marad.
Persze nem vesz fel mindenki 400 ezret , de attol meg az aranyok maradnak.
Szerintem valaki vagy kezdje min.20-30 szazalekos sajat tökevel az ingatlan vasarlast, vagy inkabb bereljen.
A nemet ismerettsegemben egyebkent nem nagyon vesznek fel hitelt, inkabb kikoltoznek a vilag vegere. De ez csak sajat tapasztalat..
Btw, mi volt a linken, nekem nem aktiv az elejen bedobott link..
Csak azert erdekel, mert en is nezegetek lakast/hazat, de egy 10eves hitel igencsak betenne a flexibilitasunknak.