Házak Németországban
- mutyikoma
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 6
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
kérlek, nézzetek rá, ha van valakinek ötlete, hogy pontosan mi is ez, kérem írja már meg legyenszíves! Köszönöm! Szép estét!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Egy eve vagy kint es mar beleesel ekkora hülyesegnek? Ha erre gondoltal?Közel egy éve élünk kinn családostul és elkezdjük szépen nézegetni a családi ház hirdetéseket. Persze egyenlőre a kiadókat, de megakadt a szemem az ilyen hirdetéseken
Traum Haus - Am Puls des Lebens. !!! ab. 840,00 € mtl. Ohne Eigenkapital.
Egy ev utan?
Televagy?
Ehhez legalabb 3 eves munkaviszony, a legjobb Bonität, es Kalkulatio kell,ami
annyit jelent, asszony, gyerek, te +/ - 3.000- 4.000,--Euro havi netto kereset
kell.
Szerintem most csak nezegesd es 5 ev mulva amikor 60 Ezer van a bankszamladon,
az Eigenkapitalra, + Notarra, + Maklerre, + Grunderwerbsteuerre, akkor gondolkozz el a
vasarlason is.
En nem reskiroznam meg egy csaladdal, gyerekkel
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
- kfz
- Nem elérhető
- Elite Member
- Köszönetek: 208
prosperus írta: Szerintem most csak nezegesd es 5 ev mulva amikor 60 Ezer van a bankszamladon,
az Eigenkapitalra, + Notarra, + Maklerre, + Grunderwerbsteuerre, akkor gondolkozz el a
vasarlason is.
En nem reskiroznam meg egy csaladdal, gyerekkel
............és csodálkoztatok a sok bedőlt svájci frank hitelesen, hogy minek mentek bele.......mert egy magyarnak azonnal családi ház, BMW meg egzotikus utazás kell...ja meg qrva márkás cuccok. Ehhez meg ugye kell egy jó bank
"Színház az egész világ"
"Ne vedd tul komolyan az eletet....ugy sem eled tul... "
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ekkora lakóterület és ekkora telek esetében az adatokmutyikoma írta: kérlek, nézzetek rá, ha van valakinek ötlete, hogy pontosan mi is ez, kérem írja már meg legyenszíves! Köszönöm! Szép estét!
s leirások nem korrektek vagy az ára 840 ezer euron!
(Szerintem maradj csak a képek nézegetésénél, ha nem akarsz hajléktalanná valni!)
DCT
- timi2012
- Látogató
Nekem is van több nemet ismerösöm is aki 1 szazalekos tilgungal vett fel hitelt,most meg szep es jo minden....
Tiz ev mulva a 400 ezer eu-bol meg marad 350 ezer tartozas es ha arra emelik neki a kamatot igen jol fog jarni es nem biztos hogy a munkahelye es fizetese ilyen szupi marad.
Persze nem vesz fel mindenki 400 ezret , de attol meg az aranyok maradnak.
Szerintem valaki vagy kezdje min.20-30 szazalekos sajat tökevel az ingatlan vasarlast, vagy inkabb bereljen.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Köszönetek: 604
Hat en a min 60%os onreszre szavazok:) Es max 10even belul befejezheto finanszirozasi konstrukciora, ami gyerek(ek) es egyeb tervek mellett is kifinanszirozhato.timi2012 írta: Itt is nagyon oda kell figyelni am! Most a kamatok eppen nagyon alacsonyak hitelezesnel,itt Nemetorszagban. DE most felveszik a szuper kedvezö hitelt,szuper kamattal ,10 ev mulva uj szerzödes a bankkal ami mar nem biztos hogy lesz ilyen kedvezö...Közben a töke tartozast alig csökkent,hiszen ezert ilyen keves a havi törlesztö. Tiz ev mulva lazan emelkedhet amit fizetni kell,akar eleg sokkal is.
Nekem is van több nemet ismerösöm is aki 1 szazalekos tilgungal vett fel hitelt,most meg szep es jo minden....
Tiz ev mulva a 400 ezer eu-bol meg marad 350 ezer tartozas es ha arra emelik neki a kamatot igen jol fog jarni es nem biztos hogy a munkahelye es fizetese ilyen szupi marad.
Persze nem vesz fel mindenki 400 ezret , de attol meg az aranyok maradnak.
Szerintem valaki vagy kezdje min.20-30 szazalekos sajat tökevel az ingatlan vasarlast, vagy inkabb bereljen.
A nemet ismerettsegemben egyebkent nem nagyon vesznek fel hitelt, inkabb kikoltoznek a vilag vegere. De ez csak sajat tapasztalat..
Btw, mi volt a linken, nekem nem aktiv az elejen bedobott link..
Csak azert erdekel, mert en is nezegetek lakast/hazat, de egy 10eves hitel igencsak betenne a flexibilitasunknak. Amit meg meg tudnank fizetni, oda meg nem akarok koltozni. Kizart, hogy napi 2*1 orat ingazzak:)