Csontkovács Rostock
- Csibijuza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
- Juszt se adom fel! :)
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
11 éve 5 hónapja #31509
Írta: Csibijuza
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
Csontkovács Rostock téma létrehozva Csibijuza által
Nagyon sürgősen kellene nekem egy csontkovács/manuálterapeuta Rostockban. A warnow allee környékén lakom. ANNYIRA ROSSZ AZ ÁGYAM,HOGY ÚGY MARADTAM.....
Zsibbad a lábam is tőle. Azubi, azaz Auszubildende vagyok itt kint, van versicherungom a barmer geknél.
NAGYON SÜRGŐS!!!!!!!!!
Zsibbad a lábam is tőle. Azubi, azaz Auszubildende vagyok itt kint, van versicherungom a barmer geknél.
NAGYON SÜRGŐS!!!!!!!!!
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up. :3
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
11 éve 5 hónapja #31515
Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Csontkovács Rostock
Mi volna ha cserélnéd az ágyat. Anélkül a csontkovács is csak pofon a kakinak.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31517
Írta: DECOTEXT
Ui: menj be a Ambulanter Pflegedient der AWO-Sozialdienst Rostock GmbH -ba, ott van a 23 szám alatt! Ők megmondják mit tegyél, s dokit is hívnak ha kell!
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Csontkovács Rostock
A Warnowallee az Lütten Klienben van, ott nem fox ilyet találni! A leírásod alapján nem is csontkovács kell, hanem egy op. ugyanis valószínű, hogy porckorongsérved van! (Nekem is volt, s én is "úgy maradtam", s minden mozgás fájt!) Aztán már a jobb lábom is zsibbadt! Jésöbb lokálisan bénult! EZ NEM JÁTÉK! Nekem a 4. és 5. csigolya között volt 1993-ban! Hannoverben operáltak azóta semmi gondom!Csibijuza írta: Nagyon sürgősen kellene nekem egy csontkovács/manuálterapeuta Rostockban. A warnow allee környékén lakom. ANNYIRA ROSSZ AZ ÁGYAM,HOGY ÚGY MARADTAM.....Zsibbad a lábam is tőle. Azubi, azaz Auszubildende vagyok itt kint, van versicherungom a barmer geknél. NAGYON SÜRGŐS!!!!!!!!!
Ui: menj be a Ambulanter Pflegedient der AWO-Sozialdienst Rostock GmbH -ba, ott van a 23 szám alatt! Ők megmondják mit tegyél, s dokit is hívnak ha kell!
DCT
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Csibijuza
- kirschblute
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 65
11 éve 5 hónapja #31520
Írta: kirschblute
kirschblute válaszolt a következő témában: Csontkovács Rostock
Szia!
Egyetértek Decoval, orvos lásson minél előbb, mert ha zsibbad, az mar a serv jele.
Egyetértek Decoval, orvos lásson minél előbb, mert ha zsibbad, az mar a serv jele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Csibijuza
- Csibijuza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja #31531
Csibijuza válaszolt a következő témában: Csontkovács Rostock
Voltam dokinál, és megröntgeneztek. Ezen besírtok, mim van: "Akute LWS-Syndrome mit Iliosenkralgelenkblockierung."
Köszi ágy, köszi............. mehetek gyógytornára. Ahogy eddig is. Az oka az, h nem tudtam sportolni mióta itt vagyok, mert hely nincs rá. Egy 3Bettzimmerben nem nagyon van.........
Bezzeg amíg sportoltam heti 4x2 órát,akkor semmi bajom nem volt!
A titok: mozgás.
Amúgy is kéne, de hát ha az ember összezárva él olyan emberekkel,akik még a sütőből is kilopják a bagettet........ no komment!!
Nem baj. Két hét és egy Steigenberger Hotelben lakom majd.
Köszi ágy, köszi............. mehetek gyógytornára. Ahogy eddig is. Az oka az, h nem tudtam sportolni mióta itt vagyok, mert hely nincs rá. Egy 3Bettzimmerben nem nagyon van.........
Bezzeg amíg sportoltam heti 4x2 órát,akkor semmi bajom nem volt!
A titok: mozgás.
Amúgy is kéne, de hát ha az ember összezárva él olyan emberekkel,akik még a sütőből is kilopják a bagettet........ no komment!!
Nem baj. Két hét és egy Steigenberger Hotelben lakom majd.
- Csibijuza
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
11 éve 5 hónapja #31532
Csibijuza válaszolt a következő témában: Csontkovács Rostock
Hidd el, ha a sajátom lenne, már repülne is az ablakon ki a francba! Sőt.... nem is vettem volna meg, de ez egy Studentenheim.