Könyvelő online
- Gabryella
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
10 éve 1 hónapja #37952
Írta: Gabryella
Könyvelő online téma létrehozva Gabryella által
Üdvözlet mindenkinek!
Tudnátok - e olyan könyvelőt ajánlani, aki online kapcsolattartással is vállalna adóbevallás elkészítését. ?
Köszönöm.
Tudnátok - e olyan könyvelőt ajánlani, aki online kapcsolattartással is vállalna adóbevallás elkészítését. ?
Köszönöm.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Athena1985
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 332
10 éve 1 hónapja #37956
Írta: Athena1985
Athena1985 válaszolt a következő témában: Könyvelő online
Szia Gaby!
Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a könyvelők, bár az adótanácsadó helytállóbb szó erre, szinte online végzik az adóbevallás elkészítését. A szükséges papírokat elegendő szkennelve elküldeni, kivéve persze az EU/EGT és társait, de ezeket is postai úton el lehet juttatni... Telefonos kapcsolattartással meg lehet beszélni a kérdéseket, sőt, skype-on rögtön lehet küldeni, még beszélgetés közben a hiányzó igazolásokat. Ha gondolod, vedd fel a kapcsolatot egy Lohnsteuerhilfeverein-nal (akár velünk). Olcsóbb alternatívája az adótanácsadónak, hiszen munkavállalók részére nyújt szolgáltatásokat. Csak ötlet, szolgáltatásszabadság van, természetesen minden ezzel foglalkozó szakember tud segítséget nyújtani "online" formában, köszönhető a webnek:)
Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a könyvelők, bár az adótanácsadó helytállóbb szó erre, szinte online végzik az adóbevallás elkészítését. A szükséges papírokat elegendő szkennelve elküldeni, kivéve persze az EU/EGT és társait, de ezeket is postai úton el lehet juttatni... Telefonos kapcsolattartással meg lehet beszélni a kérdéseket, sőt, skype-on rögtön lehet küldeni, még beszélgetés közben a hiányzó igazolásokat. Ha gondolod, vedd fel a kapcsolatot egy Lohnsteuerhilfeverein-nal (akár velünk). Olcsóbb alternatívája az adótanácsadónak, hiszen munkavállalók részére nyújt szolgáltatásokat. Csak ötlet, szolgáltatásszabadság van, természetesen minden ezzel foglalkozó szakember tud segítséget nyújtani "online" formában, köszönhető a webnek:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gabryella, zsoltiabéka
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #37957
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Könyvelő online
Igen, úgy van ahogy Athena írta. Nyoma sincs a Magyarországon még mindig a középkorban élők "Megyek a könyvelőhöz..." gyakorlatához. 99% megy e-mailben, 1% postán. Én személy szerint 3 éve találkoztam utoljára személyesen könyvelővel/adótanácsadóval.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gabryella
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
10 éve 1 hónapja #37961
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Könyvelő online
Én meg még soha ..... (Mariann: kéretik nem kacagni ) , de ami késik, az nem múlik....
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....