Csontkovács - Frankfurt

Több
7 éve 9 hónapja #40105 Írta: gábhon
Csontkovács - Frankfurt téma létrehozva gábhon által

Sziasztok. Segitségeteket szeretném kérni.. Bal lábam zsibbad egy hete a bokámat meg 2 honapja nem érzem. Frankfurt környékén lakom. Szükségem lenne magyarul beszélő orvosra csonkovácsra. Aki tud kérem irjon. Nagyon köszönöm előre is

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
7 éve 9 hónapja #40106 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Csontkovács - Frankfurt

Kedves Gábhon!
Ez nem játék!! Nálam is így kezdődött és itt egy csontkovács sem fog tudni segíteni, mert ahogy kiveszem a szavaidból ugyan azok a jelek vannak, mint amik nálam is voltak! Ez bizony egy kezdődő porckorongsérv! Nálam 4. és az 5. csigolya között volt, de már régen, még 1992-ben! Az hagyján, hogy magyarul tudó "csontkovácsot" keresel (miért is??) akiknek ugyebár nem nagyon vannak hivatalos engedélyük, de sajnos azt sem írtad meg, hogy melyik Frankfurban vagy, mert ez nem mindengy!
(A.O vagy A.M)??

Én nagyon ajánlom, hogy ne ilyen "dokihoz" menj hanem vizsgáltassd ki magad CT-vel, vagy MCT-vel! Nálam is így kezdődött. Előbb csak zsibadt, majd bokától lefele nem éreztem, s alig tudtam menni! Nem is sokára már fájdalmam is volt, s olyan volt mintha valaki egy ideget rángatna a lábamban! Pár perces gugolás után ment a dolog egy darabig, aztán ismét gugolás..... Ahogy írtam, ez nem játék és nem lesz jobb. Engem a diganózis után 3 napra operáltak. A kórházban csak 4 napig voltam, de a rehabilitáció fél év volt! Ne halogassd mert romlani fog a helyzet! Ha a kivizsgálás azt mutatná, hogy tévedtem, akkor sem árt hogy megnéztek!

Ne ragaszkodj magyarul tudó, ellátó környezethez, ha nem megy a nyelv vigyél magaddal tolmácsot!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!