Otthon maradt gyerekek
- Mandula
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 12
SziaHeditta írta: Szia Su!
Köszönöm kedves szavaidat! Ha a gyerkőcöt bemutattam, akkor már igényelhetem a teljes kindergeldet, függetlenül attól, hogy ezt a tanévet már Magyarországon fejezi be. Viszont ezt áprilisban kezdhetem, mert annál előbb nem tud jönni, akkor lesz tavaszi szünet. Szerencsére nem ettől az összegtől függ a család anyagi helyzete, így nyugalommal kivárjuk míg a dolgok szépen elrendeződnek!
Le a kalappal !!! Nagyon nehéz lehet neked a gyerkőcöd nélkül ...de mindjárt itt az április !!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Heditta
- Nem elérhető
- Senior Member
- Köszönetek: 69
Aranyos vagy, igazán nagy érzékenységre vall ez a mondat! De ez a MI döntésünk volt, és sok mindent kellett mérlegelni. De nem kell azt hinned, h ez nekünk valami tragédia vagy kárhozat A "gyerkőc" már nem kicsi, épp kezdi a saját szárnyait bontogatni, amire ránk momentán nincs szüksége ( csak ha baj van ) az ember előbb-utóbb önálló életet kezd! Biztonságban, jó helyen van, kapcsolatot tartjuk, szóval nincs itt gond! Nem rosszabb ez egy messzi kolesznál .Szia
Le a kalappal !!! Nagyon nehéz lehet neked a gyerkőcöd nélkül ...de mindjárt itt az április !!!
Itt jön képbe amiről írtam: mindenki kizárólag maga érezheti a helyzetét, mások csak sejthetik...egyedül te tudod neked mi fáj, mi az öröm, mi a motiváció, mi a cél.... a mi döntésünkkel sem értenek egyet nagyon sokan... de ez engem hol érdekel? Törvényt nem sértek, mást nem pumpolok, járjuk azt az utat amit MI választottunk! Nincs nyavajgás, nincs rinya. végülis nem haltunk meg, ez nem egy végleges megváltoztathatatlan állapot...szóval, minden a legnagyobb rendben!
- Mandula
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 12
Szia !Heditta írta:
Aranyos vagy, igazán nagy érzékenységre vall ez a mondat! De ez a MI döntésünk volt, és sok mindent kellett mérlegelni. De nem kell azt hinned, h ez nekünk valami tragédia vagy kárhozat A "gyerkőc" már nem kicsi, épp kezdi a saját szárnyait bontogatni, amire ránk momentán nincs szüksége ( csak ha baj van ) az ember előbb-utóbb önálló életet kezd! Biztonságban, jó helyen van, kapcsolatot tartjuk, szóval nincs itt gond! Nem rosszabb ez egy messzi kolesznál .Szia
Itt jön képbe amiről írtam: mindenki kizárólag maga érezheti a helyzetét, mások csak sejthetik...egyedül te tudod neked mi fáj, mi az öröm, mi a motiváció, mi a cél.... a mi döntésünkkel sem értenek egyet nagyon sokan... de ez engem hol érdekel? Törvényt nem sértek, mást nem pumpolok, járjuk azt az utat amit MI választottunk! Nincs nyavajgás, nincs rinya. végülis nem haltunk meg, ez nem egy végleges megváltoztathatatlan állapot...szóval, minden a legnagyobb rendben!
Tény és való ...... a mi döntésünk !!! Egyetértek a soraiddal ! De nem gondoltam ,hogy tragédia volna ,csak magamból indulok ki ...... egy anyának mindig és minden helyzetben nehéz ha a gyerekétől távol van.
Nekem is van egy nagy fiam aki már a saját lában áll ...... nincs miért aggódnom ,de minden pillanatban hiányzik
És köszönöm kedves szavaid !
Szeretettel.
Su.