Sült galamb effektus
- Firma
- Nem elérhető
- Senior Member
- Cégalapítás
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja #32632
Írta: Firma
Firma válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
Szia Szivacs,
ha rtudsz németül akkor a német munkaügy oldalan vannak valos allasok es ott tudsz palyazni:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
ha rtudsz németül akkor a német munkaügy oldalan vannak valos allasok es ott tudsz palyazni:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- harapda
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 3 hónapja #32633
Írta: harapda
harapda válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
Elvileg nem lehetetlen:
Hamburg st pauli negyedben találni munkát, szállást, jó fizetést (napi 3 - 400 euró), még vigyáznak is rád. Nyelvtudás nem szükséges, de a fejedet is használni kell.
Hamburg st pauli negyedben találni munkát, szállást, jó fizetést (napi 3 - 400 euró), még vigyáznak is rád. Nyelvtudás nem szükséges, de a fejedet is használni kell.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 3 hónapja #32634
Írta: DECOTEXT
Vegyészmérnök / Villamosmérnök / Gépészmérnök
Ezekben a szakmákban ha valaki 10-15 éves gyakorlattal, 2-3 nyelvtudással* garantáltan kezetcsókolnak.
*német, angol, suaheli
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
vava írta:
mahlzeit írta: Keresett szakmernoki teruleteken 10+ev gyakorlattal v. olyan "osztalyvezetoi" szint kornyeketol mar mukodik. Meg nyelvtudas(ok)kal)
Kíváncsivá tettél...Milyen szakmérnöki területről van szó, ahol 10 év gyakorlat elég ehhez? Az osztályvezetői szintet el tudom képzelni, de melyik az a terület, amiben annyira munkaerőhiány van, hogy nem vezető beosztású mérnököt is felvesznek ilyen feltételekkel?
Vegyészmérnök / Villamosmérnök / Gépészmérnök
Ezekben a szakmákban ha valaki 10-15 éves gyakorlattal, 2-3 nyelvtudással* garantáltan kezetcsókolnak.
*német, angol, suaheli
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
11 éve 1 hónapja #33827
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
Beröffentem a topikot
Facebook-on találtam: "Lehet,jövö hettöl melot kell neznem...na s alberlet sem ärtana... ha valaki tud valamit,värom az okossägoat!"
Ennyi. Így műkődik sokak szerint a világ 2013-ban! Van valami amit megkéne csinálni (saját érdeke!), behányja ahová csak tudja és várja a sültgalambot! Gratula! Az életbe nem jutnak ezek egyről a kettőre!
Facebook-on találtam: "Lehet,jövö hettöl melot kell neznem...na s alberlet sem ärtana... ha valaki tud valamit,värom az okossägoat!"
Ennyi. Így műkődik sokak szerint a világ 2013-ban! Van valami amit megkéne csinálni (saját érdeke!), behányja ahová csak tudja és várja a sültgalambot! Gratula! Az életbe nem jutnak ezek egyről a kettőre!
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
- gejza
- Nem elérhető
- Elite Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 464
11 éve 1 hónapja #33830
Írta: gejza
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
gejza válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
Ö biztos megint a Szivacs. Mostanra derült ki, hogy a közvetítö átverte, ´gy megpróbálkozik a "laza vagyok, ízi rájder" verzióval...."Lehet,jövö hettöl melot kell neznem...na s alberlet sem ärtana... ha valaki tud valamit,värom az okossägoat!"
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- samchee
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 39
11 éve 1 hónapja #33831
Írta: samchee
samchee válaszolt a következő témában: Sült galamb effektus
És az a baj, hogy ha ki is jut akkor kinn is ugyan így áll a munkához...szerintem. Igaz én még sajnos nem voltam Németországban, de tervben van. Apa már előre ment, és dolgozik. Egyenlőre csak egy munkaerő kölcsönző cég alkalmazta, de kilátásban van, hogy át is veszi a cég, akinél dolgozik.
Mi is sok megkeresést kapunk itthon, hogy ha már a férjem kinn dolgozik, akkor segítsünk kijutni...de se pénze kiutazni, se minimális nyelvtudás semmi...ha meg nem segítessz, hát akkor van egy vélemény
Mi is sok megkeresést kapunk itthon, hogy ha már a férjem kinn dolgozik, akkor segítsünk kijutni...de se pénze kiutazni, se minimális nyelvtudás semmi...ha meg nem segítessz, hát akkor van egy vélemény
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DECOTEXT