Egyedül Németországban
- szabinacska
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 9
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6511
Írta: szabinacska
Egyedül Németországban téma létrehozva szabinacska által
Sziasztok!
Szeretnék kimenni én is mint olyan sokan. Németül beszélek, bár lenne mit fejlődnöm. A baj inkább azzal van, hogy egyedül nem szivesen vágnék bele.
Esetleg valakinek van ilyen jellegű problémája?
Szeretnék kimenni én is mint olyan sokan. Németül beszélek, bár lenne mit fejlődnöm. A baj inkább azzal van, hogy egyedül nem szivesen vágnék bele.
Esetleg valakinek van ilyen jellegű problémája?
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- lobllaci11
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 3
13 éve 3 hónapja #6512
Írta: lobllaci11
lobllaci11 válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban
Szia!!Laci vagyok nyugodtan vagjal bele a nemetorszagi munka vallalasba ajanlom dusseldorf es környeket.En keves nyelv tudas nelkül vagtam bele 4 nap alatt munkat kaptam csak az ado szamra kellet varni kb 1 honapot.De kb 1500 eu alatt elne indulj mert kell a szallashoz 2-3ho kaukacio +1 ho berletidi es rezsi+kaja penz es 50 eu utipenz 1 hora.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: évanag3
- szabinacska
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 3 hónapja #6513
szabinacska válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban
Szia Laci!
Köszi a választ. A helyzet az, hogy minden megvan ahhoz, hogy kimenjek: nyelvtudás, induló tőke. De annyi bátorságom mégsincs, hogy egyedül menjek. De végső esetben ez lesz. Úgy tervezem, hogy kimegyek, bérelek egy lakást aztán onnan könnyebb találni melót
Köszi a választ. A helyzet az, hogy minden megvan ahhoz, hogy kimenjek: nyelvtudás, induló tőke. De annyi bátorságom mégsincs, hogy egyedül menjek. De végső esetben ez lesz. Úgy tervezem, hogy kimegyek, bérelek egy lakást aztán onnan könnyebb találni melót
- Himmelsjager
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 23
13 éve 3 hónapja #6515
Írta: Himmelsjager
Himmelsjager válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban
Csatlakozom Laci hozzászólásához.
Egyébként én is tök egyedül jöttem ki. Pár nap alatt lett is egy melólehetőség...
Egyébként én is tök egyedül jöttem ki. Pár nap alatt lett is egy melólehetőség...
- Eva10
- Látogató
13 éve 3 hónapja #6516
Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban
Szia szabinacska,
Talan könnyebb, ha talalsz a környeken olyan magyart, esetleg a szakmadban, vagy a közeleben, aki segit. Fontos, hogy aki segit...mert nem mindenki tud vagy akar segiteni.
szia:
Eva
Talan könnyebb, ha talalsz a környeken olyan magyart, esetleg a szakmadban, vagy a közeleben, aki segit. Fontos, hogy aki segit...mert nem mindenki tud vagy akar segiteni.
szia:
Eva
- szabinacska
- Témaindító
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
13 éve 3 hónapja #6523
szabinacska válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban
Szia Eva!
Szerintem is könnyebb lenne úgy csak érdekes módon nem olyan segítőkészek akik már kinn vannak. Vagyis én úgy tapasztaltam eddig. De őket is meg lehet érteni.
üdv
Szabina
Szerintem is könnyebb lenne úgy csak érdekes módon nem olyan segítőkészek akik már kinn vannak. Vagyis én úgy tapasztaltam eddig. De őket is meg lehet érteni.
üdv
Szabina