Egyedül Németországban

• Maya
  • Maya profilkép
  • Nem elérhető
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Több
13 éve 3 hónapja #6531 Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Szia, én is egyedül jöttem ki, de annyira "ízlett" a szabadság érzése, hogy még egy pillanatra sem bántam meg, a kezdeti nehézségek ellenére se! A Fekete-erdő felett köröző egerésző ölyvek valahogy mindíg megihlettek.
Egy vagány csaj biztos nem marad hosszú ideig, ismerkedni fog...ha akarja, ha nem,
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Absolon

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #6532 Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Szia Szabincska,
én is hasonló cipőben járok, most készülök néhány hét múlva kimenni, teljesen egyedül:) Nem mondom, hogy nem izgulok, de úgy vagyok vele, hogy ha 20 évesen fogtam magam és kimentem egyedül Amerikába, akkor talán harmincason, Európában csak elboldogulok majd valahogy:)
Ha esetleg sikerül elhatároznod magad és Köln/Bonn környékén jársz majd, szívesen összefutok veled, dumálunk, kávézunk, megosztjuk a tapasztalatainkat (ha már nekem lesznek addigra:))
A következő felhasználók mondtak köszönetet: szabinacska

Több
13 éve 3 hónapja #6533 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Komolyan mondom, nagyon jót ilyet olvasni. Lehet hülyeség de erőt ad. Nem jó mindig a negatívumot hallgatni.Persze van akinek nem jött össze de nekem összefog:) Bízom benne
Köszi mindenkinek
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Absolon

Több
13 éve 3 hónapja - 13 éve 3 hónapja #6534 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Több
13 éve 3 hónapja #6538 Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Persze, neked is össze fog jönni! Én is így vagyok vele, és aki így áll hozzá, annak sikerül is! Amerika azért annyiban más volt, hogy oda egy szervezett csereprogram keretében mentem ki először, utána meg már volt helyismeret.... Most viszont rengeteg hozzászólást olvasok itt és más fórumokon is (ez a legjobb:) és próbálok annyi infot összeszedni amennyit csak előre lehet. Meg talán az is segít, hogy az elmúlt években rengeteget utaztam a munkám miatt (stewardess voltam), és mindig azt szoktuk mondani, hogy minket már nagy meglepetsé nem érhet:))) Azért persze mindezek ellenére nagyon izgulok, de sokan inspirálnak az oldalon, pl. Maya, Terézia, Anita, Éva, stb.... Nekik már sikerült, és szívesen osztják meg a tapasztalataikat velünk, újoncokkal:) Sok sikert és szerintem ne habozz sokáig, ez az ország sajnos csúszik egyre lejjbb és nem hiszem, hogy egyhamar fellendülés várható... Persze nincs külföldön sem aranyból a kerítés, de ha valaki talpraesett és akar dolgozni, akkor szerintem sokkal jobban lehet boldogulni, mint itt, már csak azért is, mert hagyják élni az embereket....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: eras72, Maya, kisne, szabinacska

Több
13 éve 3 hónapja #6559 Írta: Himmelsjager
Himmelsjager válaszolt a következő témában: Egyedül Németországban

Miért hagytad ott a stewardess állást nem tetszett?