Vállalkozói felelősségbiztosítás
- szaszigy
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
Segítségeteket kérem, mégpedig abban, hogy németországi (München) építőipari (villanyszerelői) munkát vállaltam, de a cég ahova alkalmaznának mint magánvállalkozó úgynevezett felelősségbiztosítás megkötéséhez kötötte a munkába állást. Ez azért szükséges, hogy ha bármilyen kárt okozok..(pl. elromlik egy gép) akkor a biztosító fog fizetni. Egyenlőre nem találtam megfelelő biztosítót van-e valakinek tapasztalata ebben, illetve ötlet, hogy melyik biztosítási formát, melyik biztosítónál érdemes választani? Előre is köszönöm a segítséget!
Szaszigy
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
szaszigy írta: Sziasztok!Segítségeteket kérem, mégpedig abban, hogy németországi (München) építőipari (villanyszerelői) munkát vállaltam, de a cég ahova alkalmaznának mint magánvállalkozó úgynevezett felelősségbiztosítás megkötéséhez kötötte a munkába állást. Ez azért szükséges, hogy ha bármilyen kárt okozok..(pl. elromlik egy gép) akkor a biztosító fog fizetni. Egyenlőre nem találtam megfelelő biztosítót van-e valakinek tapasztalata ebben, illetve ötlet, hogy melyik biztosítási formát, melyik biztosítónál érdemes választani? Előre is köszönöm a segítséget!Szaszigy
ITT MINDENT MEGTALÁLSZ! Minden biztosítónak van ilyen ajánlata! Nem értem, hogy nem találtál semmit! Itt meg össze is hasonlíthatod az ajánlatokat!
DCT
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- szaszigy
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Tehát lehet, hogy rosszul kérdeztem először,. Arra lennék kíváncsi elég-e a felelősség biztosítás arra ha netán az ember kárt okoz a munkahelyén?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Megnéztem a saját kötvényünket. Nálam bármilyen (nem szándékos!) károkozásra vonatkozik. A munkahelyemen is! A gépkocsinál a "Haftpflicht" érvényes, pl. ha én a kocsidban, mint utas kiöntöm a kávét az ülésre, akkor a felelösségbiztositásom fog fizetni!!szaszigy írta: Tehát lehet, hogy rosszul kérdeztem először,. Arra lennék kíváncsi elég-e a felelősség biztosítás arra ha netán az ember kárt okoz a munkahelyén?
INFO: gyakori kárrendezés esetén felmondhat a biztositó! Ugyan ez érvényes a jogi biztositásnál is!
DCT
- szaszigy
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member