Baleset Németországban
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Csak annyi dct., hogy ha lett volna szonda, vagy volt szonda, jobb, haS a rendör nem hivott mentöt? Fura egy ügy, hogy engedte, hogy hazaszállitsanak! Mi van belsö sérülésed van, s meghalsz?
FURA ÜGY! Valami elöttem nem tiszta, de nem tudom mi!?
meg sem szolal a bicajos, mert innen a holdrol honnan tudjad, hogy mi
a franko.
A masik, hogy ilyet nem mond a rendör, mert mindenkeppen jegyzökönyvet
kell felvennie -mindenröl-!!!
S ha nem volt megsem rendör akkor ennek oka van...pia ott pia amott es
kussoljunk, majd ha kijozanodtunk, raverjük a bicajosra a balhet, hogy
elhagyta a tett szinhelyet, minden rendöri intezkedes nelkül
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- szaky
- Nem elérhető
- New Member
- Köszönetek: 0
A rendorsegre a baratnom ment el jelenteni az esetet 20-an, tehat 1 nap es 1 ejre ra.Mivelhogy en a korhazban fekudtem.
Amikor en magamhoz tertem nem jutottt eszembe, h rendor hivjunk...forgott velem a vilag elso gondolatom az volt h erjek haza, a baratnom apolono es a korhaz mellett lakunk.Aztan vele mentunk at a korhazba.
A rendor mikor kijottem a korhazbol 3 napra ra latogatott meg es lefenykepezte a biciklit.Es azt mondta, h javitassam meg a biciklit es a szamlat kuldjem el az autovezetonek vagy ami biztosabb a biztositojanak(Gothaerd).
Mit ajalottok, akkor hogyan tovabb?Csakis ugyveddel?
En kell fizessem az ugyvedet?
Tudtok ilyen ugyvedet?En Bad Tolzben elek jelenleg itt vagy a kornyeken?
Ha valamit nem erthetoen fogalmaztam kerdezzetek ra.
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Az ügy elöttem továbbra sem tiszta, lehet hogy rossz a felfogóképességem, de igy az autós is és Te is elhagytad a baleset szinhelyét. Ez nagy gond, mert nem volt helyszinesél. Ha rám hallgatsz, maradj csendben és örülj, hogy túlélted. Vegyél egy bicajt a ebayban. S tegyük fel én vagyok az autós. Simán újradukkóztatom veled a kocsimat, mert ittas voltál!szaky írta: Koszonom az utbaigazitasotokat.
A rendorsegre a baratnom ment el jelenteni az esetet 20-an, tehat 1 nap es 1 ejre ra.Mivelhogy en a korhazban fekudtem.
Amikor en magamhoz tertem nem jutottt eszembe, h rendor hivjunk...forgott velem a vilag elso gondolatom az volt h erjek haza, a baratnom apolono es a korhaz mellett lakunk.Aztan vele mentunk at a korhazba.
A rendor mikor kijottem a korhazbol 3 napra ra latogatott meg es lefenykepezte a biciklit.Es azt mondta, h javitassam meg a biciklit es a szamlat kuldjem el az autovezetonek vagy ami biztosabb a biztositojanak(Gothaerd).
Mit ajalottok, akkor hogyan tovabb?Csakis ugyveddel?
En kell fizessem az ugyvedet?
Tudtok ilyen ugyvedet?En Bad Tolzben elek jelenleg itt vagy a kornyeken?
Ha valamit nem erthetoen fogalmaztam kerdezzetek ra.
Mi??? Hogy nem is ittál?? Na, ezt bizonyitsd be elöbb!! Nekem volt egy utasom aki tanusitja, hogy ott könyörögtél, hogy engedjünk el.....(Na, pedzed már, miért fontos a helyszinelés és a rendör?) Velem szemben esélyed sem lenne, hiába én vagyok a hibás a balesetnél. Még a nyugdijadat is kiperelném belöled, mert leléceltél!
DCT
- prosperus
- Nem elérhető
- Elite Member
- Reden ist Silber, Ausreden sind Gold!
- Köszönetek: 383
Korrekt, erröl beszelek!Az ügy elöttem továbbra sem tiszta, lehet hogy rossz a felfogóképességem, de igy az autós is és Te is elhagytad a baleset szinhelyét. Ez nagy gond, mert nem volt helyszinesél. Ha rám hallgatsz, maradj csendben és örülj, hogy túlélted. Vegyél egy bicajt a ebayban. S tegyük fel én vagyok az autós. Simán újradukkóztatom veled a kocsimat, mert ittas voltál!
Mi??? Hogy nem is ittál?? Na, ezt bizonyitsd be elöbb!! Nekem volt egy utasom aki tanusitja, hogy ott könyörögtél, hogy engedjünk el.....(Na, pedzed már, miért fontos a helyszinelés és a rendör?) Velem szemben esélyed sem lenne, hiába én vagyok a hibás a balesetnél. Még a nyugdijadat is kiperelném belöled, mert leléceltél!
Ami ellentmondasos. Hogyan is mentel haza?, ha masnap a korhazban tertel
magadhoz? Miert mentel haza, miert nem mondtad az autosnak ,hogy hivjon
mentöt? Ahogy mondja a dct. tedd össze a kezed, ha a Jakab nem rad veri a
balhet (jo par tanuval), ugyanis te nem voltal magadnal es azt sem lattad, hany
tanuja is van a palinak, ha sem volt, de lesz, ha muszaly.
Huzd be a farkad es hagyd magad az apolo baratnödtöl apolgatni, mert ha
bekeversz, magadnak keversz be.
A kerdes is jo, hogy te fizeted e az ügyvedet
Hivd fel a gazlot es mond meg neki ,hogy vadat akarsz ellene emeleni, es
jo lenne, ha fizetne az ügyvedi költsgeidet
Einen Löwen interessiert es nicht was Schafe über ihn denken!