Legfrisebb német álláshirdetések

Több
9 éve 10 hónapja #36485 Írta: Gergoo
Legfrisebb német álláshirdetések téma létrehozva Gergoo által

Álláshirdetési hírleveleinket is megszüntetjük bár ezeknél még az érdeklődés ugyan ha nagyon minimális is de még szó sincs teljes érdektelenségről.
A döntés okai:
egyrészt roppant gazdaságtalan volt a rendszer fenntartása már az elmúlt 1,5 évben mivel nem saját szerverről hanem egy (fizetett) szolgáltatáson keresztül küldtük ki ezeket a hírleveleket (majd 400 hírlevélről és több ezer feliratkozóról van szó!) másrészt mivel a kedves komolytalan felhasználók nem tudtak a leiratkozás linkre kattintani hanem helyette spam mappába tették az emaileket a legnagyobb ingyenes szolgáltatóknál ezzel másoknak is ugyanazon szolgáltatóknál itt landoltak a hírlevelek. (Köszönjük az Ő nevükben is :angry: )
Jó hír is van! Ennek a majd 400 hírlevélnek a folyamatosan frissülő tartalmát legkésőbb nyár végéig elhelyezzük itt a weboldalon, mint például a Németországi munka - Brandenburg oldalunkon látható.
Ugyan nem fog 5 percenként frissülni csak kb 15 percenként :D de így is nagyon hasznos segítsége lesz a komoly szándékú munkakeresőknek (és így a bohócok sem tudnak ártani :laugh: )
További jó hír, hogy itt ebben a topikban kérhettek testreszabott adatbázis lekéréseket (FONTOS! Csak olyan adatbázis kivonatot hozunk létre ahol minimum napi 1 új hirdetés van havi szinten!!!)
Tehát
1 Stellenangebote für helfer in Hengersberg
nos, ez az amire nem fogunk létrehozni (néhány évig biztosan nem! :chuckle: ) új oldalt a friss álláshirdetéseknek.
Első körben (napokon belül) elkészülünk a tartományonkénti listákkal és folyamatosan készítjük majd az új oldalakat. ;)
Kérések mostantól jöhetnek! ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #37276 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Legfrisebb német álláshirdetések

A legkedveltebb hírlevelek folyamatosan frissülő tartalma már elérhető az oldalon:
Németországi munkák
Tartományok, nagyobb városok és nagyobb érdeklődéssel kísért álláshirdetések szakmánként. Korábban nyár végét ígértem, az sajnos nem lesz meg :blush: de szeptember végéig valószínűleg "befejezzük" ;)
Itt a topikban várjuk igényeiteket milyen csoportosításban készítsünk még (hamarabb) további friss ajánlatokat!
Amit ne kérjetek, nyelvtudás nélkül, végzettség nélkül, bármilyen munka és munka akárhol! :laugh: Kösziiiiii
Bocsi, még egy! Olyat se kérjetek, hogy magyar közvetítő által kínált munkalehetőségek ugyanis hamarosan de legkésőbb az év végéig bezárólag, fizetőssé téve a magyar nyelvű "álláshirdetéseket" gyakorlatilag száműzzük majd ezeket az oldalról, teret engedve ezáltal a jóval megbízhatóbb német (munkaközvetítős) álláshirdetéseknek. Ezzel a lépéssel is szeretnénk minőségre és megbízhatóságra törekedve élesen elkülönülni "konkurens" oldalak színvonalától illetve szemétdombjaitól. :chuckle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kirschblute, zsoltiabéka, Andi77

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #37368 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Legfrisebb német álláshirdetések

Üdvözlendő az elgondolás, de akkor azokat a hirdetéseket is száműzni kéne az oldalról, mint ez az ingolstadti betanított szerelői munka. Ugyanis, mint azt már itt is párszor kiveséztük, az, aki nettó bért ígér Németországban, az finoman szólva is félrevezető. Mindenkinek másak a viszonyai, úgy a családi vagy egyéb, ami alapján senki nem tudja előre milyen adócsoportba kerül. De lehet, hogy a hirdető a VI. adócsoportra gondolt, akkor az kb 2800 Bruttó lenne =D =D =D

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #37369 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Legfrisebb német álláshirdetések

A nettó bér már nem is szempont ám a szűrésnél egyszerűen azért mert ha bruttó bért ír a hirdető 95% vagy több azzal rabolja az idődet, hogy az mennyi nettóban és ennek több mint a fele akkor azt mondja "jahhhhhhhhhhhh, akkor nem érdekel!" :laugh:
Azt hiszem így két sorban is sikerült akkor kristálytisztán vázolni miért nettóval hirdetnek. :chuckle:
Amúgy azt tisztáztuk már, hogy az adócsoportnak az adóelőleghez van köze, a fizetendő adó mértékéhez (kivéve ha családi adózásról van szó) pedig semmi köze sincs! ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #37370 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Legfrisebb német álláshirdetések

A csokit csak az érdekli, mennyi a havi levonás. Ha viszont az 1.300,- €-ról menetközben kiderül,hogy esetleg az "adottságai" miatt az csak 1.050,- € akkor már le islépett, és köpköd mindenfelé, hogy Őt átqurelták. =D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #37371 Írta: Athena1985
Athena1985 válaszolt a következő témában: Legfrisebb német álláshirdetések

Zigeuner-rel egyetértek. Számomra a nettó béres hirdetések a komolytalanabb vagy játszadozás az adóosztályokkal című kategóriába esnek.

Komolytalan, mert a nettót nem lehet promt megadni, hacsak nem Netto-Vereinbarung-ról van szó...Ha a munkáltató ezt nem tudja, még mindig lehet korrigálni, bár a végén szájbiggyesztő eredmény fog kijönni, mert a nettó nem annyi lesz ténylegesen, mint igérték.

Fifikás, ha Netto-Vereinbarung-ról van szó, III-as adóosztállyal kalkulálva. Az utóbbi a veszélyesebb, mert év közben örül a dolgozó, hogy milyen jó fizuja van, aztán következő évben beköszön az adóhivatal (mivel feltételezem, hogy adóosztály optimalizálás nem történt...) egy ne adj Isten több ezer Eurós adóutánfizetési meghagyással...Adóbevallást pedig ilyen esetekben mindig kell készíteni, különben nem csak utánfizetés, bűntetés is befigyel...Ez után pedig csak akkor nem éri el az adófizetőt az adóhivatal és annak behajtói, ha a föld nyeli el...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zigeuner, gejza

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!