Legfrisebb német álláshirdetések
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
Van egy kapcsolódó sztorim Magyarországról.
Belefutottam egy "állásajánlatba" Magyarországon. Mondom a csokinak a számot, arc rezzenéstelen, folytatom hetente, felhúzza a szemöldökét, és végül mondom neki, hogy bruttó (tehát szerződésbe foglalva, nem okosba!) itt már láttam, hogy olyan "komolytalan" az ember, hogy csak na mert kb. úgy nézett rám mint egy földönkívűlire.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Gergoo írta: A legkedveltebb hírlevelek folyamatosan frissülő tartalma már elérhető az oldalon:
Németországi munkák
Tartományok, nagyobb városok és nagyobb érdeklődéssel kísért álláshirdetések szakmánként. Korábban nyár végét ígértem, az sajnos nem lesz meg de szeptember végéig valószínűleg "befejezzük"
Itt a topikban várjuk igényeiteket milyen csoportosításban készítsünk még (hamarabb) további friss ajánlatokat!
Amit ne kérjetek, nyelvtudás nélkül, végzettség nélkül, bármilyen munka és munka akárhol! Kösziiiiii
Bocsi, még egy! Olyat se kérjetek, hogy magyar közvetítő által kínált munkalehetőségek ugyanis hamarosan de legkésőbb az év végéig bezárólag, fizetőssé téve a magyar nyelvű "álláshirdetéseket" gyakorlatilag száműzzük majd ezeket az oldalról, teret engedve ezáltal a jóval megbízhatóbb német (munkaközvetítős) álláshirdetéseknek. Ezzel a lépéssel is szeretnénk minőségre és megbízhatóságra törekedve élesen elkülönülni "konkurens" oldalak színvonalától illetve szemétdombjaitól.
Hali Gergö!
Annak ellenére, hogy kéred hogy: " végzettség nélkül" ne legyen szerintem a föcsoportokat mégis igy kéne az elsö lépcsöben csinálni, hogy a keresö azonnal a saját területére mehessen:
VÉGZETTSÉG NÉLKÜL / SZAKMUNKÁS / TECHNIKUS / DIPLOMÁS
Igy azonnal négy nagy csoport lehetne, s talán az álmodozókat ki lehetne küszöbölni. Itt pl. azért lehet olyan alcsoport a diplomásoknál, hogy "csak" ilyen vagy olyan nyelvtudásokkal ami lehetséges (ahol nem a német kellhet). Gondolom igy mindenki azonnal oda kettyent ami passzolna neki, s nem lesznek felesleges kérdések! Neked is könnyebb lenne csoportositani.
Minta a linkhez ahogy kézelem:
SZAKMUNKÁS > NYELTUDÁSSAL > ASZTALOS
DIPLOMÁS > NYELV > ANGOL, JAPÁN > GÉPÉSZMÉRNÖK > 38, Ikenokami-cho, Echizen, Fukui 915-8520, Japan
DCT
- mozgatomi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Novemberben költözünk Coburgba, ott szeretnék állást kapni. Eredeti szakmám erdésztechnikus,de soha nem dolgoztam ilyen munkakörben.
Van középfoku postai végzettségem,5 évig voltam a Magyar postánál. Van raktári munka tapasztalatom,most csináltam meg a német targoncajogsit.
Vab b kat. jogsim. Nyelvtudásom b1-b2.
- Gergoo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
- Köszönetek: 1145
- mozgatomi
- Nem elérhető
- Junior Member
- Köszönetek: 1
Esetleg tudnál jó részmunkaidös és/vagy minijobos linket is?
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
mozgatomi írta: Esetleg tudnál jó részmunkaidös és/vagy minijobos linket is?
Kedves Tomi!
Szerintem B1 / B2 nyelvtudással ez nem lesz neked nehéz.
Ird be a keresőbe, hogy "Teilzeit".....Ez jobb ha magad veszed a kezedbe!
PS: A leirtak alapján szimatolj a targonca ügyben!
DCT