Ausztriai munka

Több
9 éve 2 hónapja #8874 Írta: Gergoo
Ausztriai munka téma létrehozva Gergoo által

Sziasztok,
Két napja ígértem a vendéglátósoknak rövid időn belüli biztos munkalehetőséget. Íme:
Ausztriai munka ;)
Több mint 150 000, főként vendéglátós adatbázisból biztosít az oldal hírlevelet, tartományonkénti szűkítés lehetőségével illetve fórum is van, bár kizárólag az ausztriai munkát kínáló, közvetítő illetve azt csak ígérgető cégek kitárgyalására, tapasztalat cserére. Kivándorlással, letelepedéssel nem is kíván az oldal foglalkozni hiszen csak egy ugrásnyira van Magyarországtól. Ha németországi munkakeresés közben összefutottatok bármilyen céggel aki Ausztriába is közvetít, kérlek osszátok meg tapasztalataitokat másokkal is ott a fórumon. Szakácsok, felszolgálók, sok sikert! ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #13979 Írta: szabinacska
szabinacska válaszolt a következő témában: Ausztriai munka

Sziasztok!
Tényleg jó az az oldal. Nagyon sok munka lehetőség van rajta. Én is ott nézelődtem. Na az más kérdés, hogy én tapasztalat híjján nem kellek. Na de nem adom fel ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #14276 Írta: vighzsolti73
vighzsolti73 válaszolt a következő témában: Ausztriai munka

Sziasztok. Arról szeretnék érdeklődni ,hogy Ausztriába akarok dolgozni és a magyar munkaadó olyan lehetőséget ajánlott ami nekem kicsit kérdéses.Az pedig úgy lenne,hogy Ő a fővállalkozó én meg neki dolgoznék mint alvállalkozó harmadmagammal akik nálam volnának bejelentve természetesen magyar vállalkozással.Tehát én és a brigádom megcsinálja a munkát Bécsben ,ha kész van a felvállalt munka én leszámlázom neki és 2 hét mulva lesz pénz.Egyébként hőszigetelő munkáról van szó 10 eurot fizet nm-ként.Szerintetek működik ez ilyen formában vagy nem,én még vállalkozóként nem dolgoztam kölföldön nyelvtudásom nincs de azt mondta nem kell. Köszi a válaszokat előre.

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #14278 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Ausztriai munka

Szerintem kérdezz inkább itt: Ausztriai munka ;)

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #14281 Írta: Miklós
Miklós válaszolt a következő témában: Ausztriai munka

Kedves vighzsolti73 !
Egy kis olvasnivaló:
http://www.e-cegalapitas.net/CEGALAPITAS-AUSZTRIABAN/CEGALAPITAS-AUSZTRIABAN.php

"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #14283 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Ausztriai munka

vighzsolti73 írta: Arról szeretnék érdeklődni, hogy Ausztriába akarok dolgozni és a magyar munkaadó olyan lehetőséget ajánlott ami nekem kicsit kérdéses. Az pedig úgy lenne,hogy Ő a fővállalkozó én meg neki dolgoznék mint alvállalkozó harmadmagammal akik nálam volnának bejelentve természetesen magyar vállalkozással.Tehát én és a brigádom megcsinálja a munkát Bécsben , ha kész van a felvállalt munka én leszámlázom neki és 2 hét mulva lesz pénz. Egyébként hőszigetelő munkáról van szó 10 eurot fizet nm-ként. Szerintetek működik ez ilyen formában vagy nem, én még vállalkozóként nem dolgoztam kölföldön nyelvtudásom nincs de azt mondta nem kell. Köszi a válaszokat előre.

Mivel tudod az árát a munkának és feltehetőleg megtudható a végzendő munka mennyisége (felület) fizessen előre 75%-ot, a maradékot a munka átadásakor! Ha nem akar, akkor felejtsd el mert neki igy semmi rizikója! Nem tisztázott az sem, hogy az anyagot is nektek kell megelőlegezni? Mert akkor viszont azonnal szakitsd meg vele a kapcsolatot!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!