Bérlet árak Németországban
- Szugya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 65
12 éve 10 hónapja - 12 éve 10 hónapja #11308
Írta: Szugya
Bérlet árak Németországban téma létrehozva Szugya által
Sziasztok!
Bérlet- jegy árakkal kapcsolatban szeretnék információt kérni!
Egyelőre tömegközlekedéssel kell megoldanom a munkába járást, lassan kiutazom, ezért fontos lenne, hogy tudjam milyen árakkal kell számoljak.
Köszönöm!
Bérlet- jegy árakkal kapcsolatban szeretnék információt kérni!
Egyelőre tömegközlekedéssel kell megoldanom a munkába járást, lassan kiutazom, ezért fontos lenne, hogy tudjam milyen árakkal kell számoljak.
Köszönöm!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lizy007
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 96
12 éve 10 hónapja #11315
Írta: Lizy007
Lizy007 válaszolt a következő témában: Bérlet árak Németországban
Szia Szugya,
ez attól függ, hogy hova mész. Általában egy havibérlet ami mindenre jó, 80 euro körül van.
ez attól függ, hogy hova mész. Általában egy havibérlet ami mindenre jó, 80 euro körül van.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szugya, Alex1992
- Szugya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
12 éve 10 hónapja #11318
Szugya válaszolt a következő témában: Bérlet árak Németországban
Köszi Lizy007!
Nem is gondoltam, hogy ilyen borsos az ára!
Nem is gondoltam, hogy ilyen borsos az ára!
- peteratde
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 141
12 éve 10 hónapja #11325
Írta: peteratde
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
peteratde válaszolt a következő témában: Bérlet árak Németországban
Ebben az esetben igazat adok DCT-nek, hogy nem lehet árfolyamon átszámolni
Ez nem olyan dolog, amit magaddal vihetsz . Egyébként ezeket a dolgokat valóban a jövedelemhez kell számolni. Gondolj arra, hogy itt az évi 8000 EUR jövedelem, kb havi 200000 FT (ha átszámolom) még alapértelmezetten az adómentes kategóriába esik. Ehhez mérd a 80 EUR-t (24000 FT)
De abban is igazat adok DCT-nek, már csak azért is mert nekem is mindig ez volt a véleményem, hogy BP-en a tömegközlekedés BÉRLET árai irreálisan alacsonyak.
Ha a jegyárakhoz méred akkor is.
Ha naponta csak egyszer utazol, és nem szálsz át, az 30x2=60. 60x 300= 18000 FT
Ez nem olyan dolog, amit magaddal vihetsz . Egyébként ezeket a dolgokat valóban a jövedelemhez kell számolni. Gondolj arra, hogy itt az évi 8000 EUR jövedelem, kb havi 200000 FT (ha átszámolom) még alapértelmezetten az adómentes kategóriába esik. Ehhez mérd a 80 EUR-t (24000 FT)
De abban is igazat adok DCT-nek, már csak azért is mert nekem is mindig ez volt a véleményem, hogy BP-en a tömegközlekedés BÉRLET árai irreálisan alacsonyak.
Ha a jegyárakhoz méred akkor is.
Ha naponta csak egyszer utazol, és nem szálsz át, az 30x2=60. 60x 300= 18000 FT
“Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől”
- Szugya
- Témaindító
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
12 éve 10 hónapja #11342
Szugya válaszolt a következő témában: Bérlet árak Németországban
Köszi Peteratde, igazad van!
Gyulán lakom, eddig nem kellett bérlet. Tényleg így nem éri meg összehasonlítani, a kinti leendő fizetésemhez már nem is tűnik olyan soknak, igaz kevésnek se.
Azt már látom, hogy nem 2 hónap alatt leszek milliomos Németországban sem.
Gyulán lakom, eddig nem kellett bérlet. Tényleg így nem éri meg összehasonlítani, a kinti leendő fizetésemhez már nem is tűnik olyan soknak, igaz kevésnek se.
Azt már látom, hogy nem 2 hónap alatt leszek milliomos Németországban sem.
- Perszike
- Nem elérhető
- Senior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 55
12 éve 10 hónapja #11347
Írta: Perszike
Perszike
Perszike válaszolt a következő témában: Bérlet árak Németországban
Szia Szugya!
Itt Baden-Württembergben Pforzheimben pl a város zónákra van osztva és minél nagyobb területen akarsz utazni annyival többe kerül a bérlet. Maga a város és onnan a 2. városrészért fizetek én havi 51 eurót,ha kellene a 3. zóna,akkor ha jól emlékszem 61 euróba kerülni (ami a várostól kb 20 km-ig jó)
Lehet ezzel a bérlettel buszozni,villamosozni egyaránt.Bliccelni nem éri meg,én pl az első hetemen 3 ellenőrzésbe futottam bele.Szerencsére volt bérletem
Minden jót kívánok Neked!
Perszike
Itt Baden-Württembergben Pforzheimben pl a város zónákra van osztva és minél nagyobb területen akarsz utazni annyival többe kerül a bérlet. Maga a város és onnan a 2. városrészért fizetek én havi 51 eurót,ha kellene a 3. zóna,akkor ha jól emlékszem 61 euróba kerülni (ami a várostól kb 20 km-ig jó)
Lehet ezzel a bérlettel buszozni,villamosozni egyaránt.Bliccelni nem éri meg,én pl az első hetemen 3 ellenőrzésbe futottam bele.Szerencsére volt bérletem
Minden jót kívánok Neked!
Perszike
Perszike
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szugya