Megengedett alkoholszint Németországban
- ohrkatzelschworf
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
11 éve 5 hónapja #31367
Írta: ohrkatzelschworf
ohrkatzelschworf válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Csak csendesen megjegyezném, hogy egy bíróság előtt nem a tankönyvben írottak a mérvadóak! Az általam befűzütt linkek egyértelműen tisztázzák a jogi helyzetet és az is lehetséges, hogy az általad olvasott tankönyv hibás!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
11 éve 5 hónapja #31373
Írta: Miklós
Mert azt nagyon el tudom képzelni, hogy a Németországban élő ember - legyen az született német vagy akár ott élő külföldi - ihat valamennyit, de a tényleges külföldiekre ( átutazók, kamionos, stb. ) vonatkozóan zéró a tolerancia.
"Én elszabtam, te elszabtad, ő elszabta, mi elszabtuk;
ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk. - Hofi Géza
Miklós válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Csak csendben kérdezném: az is mellé volt írva a 0 százaléknak, hogy Németországban élő külföldi ??És ott volt benne, hogy Ausländer 0.0 %...szóval nem ihatsz külföldiként egy kortyot sem, még ha a jogsid német is!
Mert azt nagyon el tudom képzelni, hogy a Németországban élő ember - legyen az született német vagy akár ott élő külföldi - ihat valamennyit, de a tényleges külföldiekre ( átutazók, kamionos, stb. ) vonatkozóan zéró a tolerancia.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo
- zigeuner
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 169
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31428
Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Hivatásosnál mindenkinél 0,ooooo promille
- wondersen
- Témaindító
- Látogató
11 éve 5 hónapja #31451
Írta: wondersen
wondersen válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Jobb ötlet: megyek iszok 1-2 sört, aztán megállíttatom magam a rendörrel
Amúgy alapvetöen sehol sem ajánlott inni, mert ha baleset van úgy az alkoholszint súlyosbító körülmény
Valóban hivatásosoknak meg amúgy sem szabad inni.
Illetve még egy személyes megfigyelés: A "dehogynem lehet inni Németországban" mondattal kérkedök két csoportra oszthatók: 1 . Fiatal, nemrég érkezett 20-30 év közötti, "én azér is megmutatom ,hogy fasza gyerek vagyok, és csak úgy indulok el kocsival, ha ittam" típusú valószínüleg fizikai munkát végzö, súlyos kisebbrendüségü komplexusban szenvedö, vagánysággal teli gyerekek . 2 Igazi alkoholisták, akik akkor is innának, ha azon múlna az életük
Amúgy alapvetöen sehol sem ajánlott inni, mert ha baleset van úgy az alkoholszint súlyosbító körülmény
Valóban hivatásosoknak meg amúgy sem szabad inni.
Illetve még egy személyes megfigyelés: A "dehogynem lehet inni Németországban" mondattal kérkedök két csoportra oszthatók: 1 . Fiatal, nemrég érkezett 20-30 év közötti, "én azér is megmutatom ,hogy fasza gyerek vagyok, és csak úgy indulok el kocsival, ha ittam" típusú valószínüleg fizikai munkát végzö, súlyos kisebbrendüségü komplexusban szenvedö, vagánysággal teli gyerekek . 2 Igazi alkoholisták, akik akkor is innának, ha azon múlna az életük
- DECOTEXT
- Nem elérhető
- Platinum Member
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #31458
Írta: DECOTEXT
DCT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Szóval, nekem tök mindegy, hogy hol milyen engedmények és törvények vannak, mert ha én vezetek, akkor nem iszom semmi olyat, ami alkohol tartalmú! Megszoktam a 35 éves vezetési idő alatt, hogy 0,0 amit, be kell tartanom! Igaz az utóbbi 23 évben itt éltünk kint, de akkor sem ittunk soha! (Gyerekeim sem!) Igy aztán teszek a törvényekre, s így nem kell a változásokra vagy az országhatárokra figyelnem!
DCT
- Miklós
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 172
11 éve 5 hónapja #31462
Írta: Miklós
Amúgy a nem lehet és a nem történik meg között óriási a különbség.
A személyes megfigyelésre: hacsak nem valami külvilágtól elzárt szektában élsz, bárhol tapasztalhatsz európában ittas autóvezetést, ha szabad- ha nem. A kamionosokról szóló szabálybetartós tündérmeséket meg inkább hagyjuk. ja, tiszt.kiv.
Miklós válaszolt a következő témában: Megengedett alkoholszint Németországban
Hivatásosnál mindenkinél 0,ooooo promille
Én amúgy csak példaként hoztam fel, belátom, rossz példa volt, úgy sikerült, mint kutyusnak a gumicsont.Valóban hivatásosoknak meg amúgy sem szabad inni.
Amúgy a nem lehet és a nem történik meg között óriási a különbség.
A személyes megfigyelésre: hacsak nem valami külvilágtól elzárt szektában élsz, bárhol tapasztalhatsz európában ittas autóvezetést, ha szabad- ha nem. A kamionosokról szóló szabálybetartós tündérmeséket meg inkább hagyjuk. ja, tiszt.kiv.