Használt műszaki cikkek vásárlása
- rozsaheni77
- Témaindító
- Nem elérhető
- New Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 11 hónapja #10442
Írta: rozsaheni77
Használt műszaki cikkek vásárlása téma létrehozva rozsaheni77 által
Üdvözletem Mindenkinek!
Egy olyan info-ra lenne szükségem, ami új témát igényelt: merre találunk olyan depo-t, vagy lerakatot, ahol használt, ám működőképes laptopokat tudunk vásárolni? Az az igazság, hogy nekünk több db-ra lenne szükség,tehát nagyobb tételre gondolok (20-30 db, esetleg több, ártól, állapottól függ...)
Már túl vagyunk egy "csalódáson" ugyanis volt egy utunk Frankfurtba, ahol ugyan leegyeztettünk sokmindent, viszont ott kiderült, hogy a cég már nem foglalkozik az áruk felújításával és eladásával, inkább csak a megsemmisítéssel... Sajnos a boltban, amit ajánlottak, sem találtunk megfelelő gépeket, (háztartási gépet, barkácscuccot meg nem akartunk hozni) így, bár a hölgy nagyon kedves volt, nem tudott segíteni, és nem tudott konkrét info-val szolgálni, hogy hol találunk ilyen lerakatot... Gondoltam, hátha itt tud valaki segíteni Köszönöm!!
Egy olyan info-ra lenne szükségem, ami új témát igényelt: merre találunk olyan depo-t, vagy lerakatot, ahol használt, ám működőképes laptopokat tudunk vásárolni? Az az igazság, hogy nekünk több db-ra lenne szükség,tehát nagyobb tételre gondolok (20-30 db, esetleg több, ártól, állapottól függ...)
Már túl vagyunk egy "csalódáson" ugyanis volt egy utunk Frankfurtba, ahol ugyan leegyeztettünk sokmindent, viszont ott kiderült, hogy a cég már nem foglalkozik az áruk felújításával és eladásával, inkább csak a megsemmisítéssel... Sajnos a boltban, amit ajánlottak, sem találtunk megfelelő gépeket, (háztartási gépet, barkácscuccot meg nem akartunk hozni) így, bár a hölgy nagyon kedves volt, nem tudott segíteni, és nem tudott konkrét info-val szolgálni, hogy hol találunk ilyen lerakatot... Gondoltam, hátha itt tud valaki segíteni Köszönöm!!
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 11 hónapja #10443
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Használt műszaki cikkek vásárlása
Szia Heni,
egy Karlsruhe-i céged ajánlanék figyelmedbe.
Fogyatékos emberek dolgoznak ennél a cégnél, használt működésképtelen számítástechnikai cikkeket fevásárolnak, amit megjavítanak, majd eladják.
Szóval, csak jó példát lehetne tőlük venni.
www.afb24.com/Default.aspx?tabid=170
Sok sikert.
Üdv. Maya
egy Karlsruhe-i céged ajánlanék figyelmedbe.
Fogyatékos emberek dolgoznak ennél a cégnél, használt működésképtelen számítástechnikai cikkeket fevásárolnak, amit megjavítanak, majd eladják.
Szóval, csak jó példát lehetne tőlük venni.
www.afb24.com/Default.aspx?tabid=170
Sok sikert.
Üdv. Maya
A következő felhasználók mondtak köszönetet: rozsaheni77
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 11 hónapja #10444
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Használt műszaki cikkek vásárlása
Én pedig az ebay-t ajánlanám, még utazni sem kell. Egy ismerősöm angliai viszonylatban (igen) jól megél iPhone és HTC telefonok javítgatásából, szóval szerintem felesleges utazgatni. Ráadásul a használhatatlan cuccok vadászása jó, ha félórát vesz el naponta az életéből, mindenre robotokkal licitál.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: rozsaheni77
- Maya
- Nem elérhető
- Elite Member
- "A kerekerdő szélén őrzöm a szivárványt"
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 382
12 éve 11 hónapja #10445
Írta: Maya
Maya válaszolt a következő témában: Használt műszaki cikkek vásárlása
Szia Gergő,
nem kell utazgatnia.
Ettől a cégtől bárki vásárolhat az az interneten. És kényelmesen fizetheti azt a kártyájával.
nem kell utazgatnia.
Ettől a cégtől bárki vásárolhat az az interneten. És kényelmesen fizetheti azt a kártyájával.
- Gergoo
- Nem elérhető
- Administrator
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 11 hónapja #10446
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Használt műszaki cikkek vásárlása
Értem de itt én kiszúrtam pl. a Hp Compaq 6710b laptopot 279 euróért. Ez otthon simán megszerezhető 50 ezerért de az ebay-en pedig fél tucatnyit találtam 75 fontért. Licittel is láttam, ami ugye 0,99-ről indul és lehet 30-ért (vagy kevesebbért) a Tied lesz a végén.
Az utazgatást azért írtam mert 50k HUF és 279 EUR között jókora különbség van. Pláne manapság.
Az utazgatást azért írtam mert 50k HUF és 279 EUR között jókora különbség van. Pláne manapság.
Német hitel 2,9%
---
Német biztosítások
---
Németországi álláshirdetések
---
Autóbiztosítás
---
Németországi társkereső
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Maya
- Szilvi
- Nem elérhető
- Premium Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 160
12 éve 11 hónapja #10481
Írta: Szilvi
Robotokkal? Erről esetleg tudnál bővebben is írni? Biztos másokat is érdekelne rajtam kívül
Szilvi válaszolt a következő témában: Használt műszaki cikkek vásárlása
Gergoo írta: Én pedig az ebay-t ajánlanám, még utazni sem kell. Egy ismerősöm angliai viszonylatban (igen) jól megél és HTC telefonok javítgatásából, szóval szerintem felesleges utazgatni. Ráadásul a használhatatlan cuccok vadászása jó, ha félórát vesz el naponta az életéből, mindenre robotokkal licitál.
Robotokkal? Erről esetleg tudnál bővebben is írni? Biztos másokat is érdekelne rajtam kívül