Külföldi munkalehetőségek
- frank111
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
14 éve 2 hónapja #1269
Írta: frank111
frank111 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Sziasztok !
meg tudnatok mondani, hogy pontosan mi is az a "Volkshochschule", hogyan lehet itt el kezdeni nemetet tanulni ?
Elöre is köszi.
meg tudnatok mondani, hogy pontosan mi is az a "Volkshochschule", hogyan lehet itt el kezdeni nemetet tanulni ?
Elöre is köszi.
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csopaki
- Látogató
14 éve 2 hónapja - 14 éve 2 hónapja #1270
Írta: Csopaki
Csopaki válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
A Volkshochschule egy német, nagy hagyományokkal rendelkező intézmény. Szó szerint a neve "népfőiskolát" jelent. Ide minden felnőtt vagy fiatal végzettségtől, nemzetiségétől függetlenül beiratkozhat az érdeklődésének megfelelő bármilyen kurzusra. A nyelvektől a sporton keresztül a kultúráig, a képzőművészetig, a számitógépes kurzusokig minden van. Olyan sokrétű, hogy a nagyvárosokban a kurzusokat ismertető "prospektus" telefonkönyv vastagságú. Gyakorlatilag Németország minden városában, de sok helyen még a falvakban is van Volkshochschule. A foglalkozásokat az esetek nagy többségében este tartják, így az is részt tud venni rajtuk, akik dolgoznak. A tanárok képzettségét ellenőrzik, az árak mindent figyelembe véve olcsóak vagy legalábbis nem drágák. A sikeresen elvégzett tanfolyamokról papírt adnak, bár általában nem nyújtanak hagyományos értelemben vett iskolai képzést.
- Dragi
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1273
Írta: Dragi
Dragi válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Kedves Ressinka!
Meg teszed, hogy átküldöd privátban a linket.. köszi. mert egy.-ét találatot felhozott a net, de ott nem találtam letölthetőt.
Meg teszed, hogy átküldöd privátban a linket.. köszi. mert egy.-ét találatot felhozott a net, de ott nem találtam letölthetőt.
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
14 éve 2 hónapja #1281
Írta: ressinka025
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
ressinka025 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Elméletileg elküldtem neked is, és Erzsi1960 - nak is, de nem voltatok elérhetőek, remélem ha bejelentkeztek megkapjátok.
Ha mégsem, elküldöm újra.
Sziasztok.
Ha mégsem, elküldöm újra.
Sziasztok.
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- rimoldi
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1284
Írta: rimoldi
rimoldi válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
frank111 írta::
A Volkshochschule tanfolyamhoz szükség van egy igazolásra , mert anélkül sokkal drágább a tanfolyam.
Én már májusban beadtam ezt a kérvényt és még mindíg nem küldték ki.
Most hírtelen nem tudom hova kellett küldeni, ezért nem írtam a hivatal nevét.
De ha a suliba bemész, akkor ott segítenek kitölteni a papírokat és megmondják hova kell küldeni. Legalábbis nekem így történt.
Üdv
Rita
Sziasztok !
Elöre is köszi.
A Volkshochschule tanfolyamhoz szükség van egy igazolásra , mert anélkül sokkal drágább a tanfolyam.
Én már májusban beadtam ezt a kérvényt és még mindíg nem küldték ki.
Most hírtelen nem tudom hova kellett küldeni, ezért nem írtam a hivatal nevét.
De ha a suliba bemész, akkor ott segítenek kitölteni a papírokat és megmondják hova kell küldeni. Legalábbis nekem így történt.
Üdv
Rita
- Zita
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 6
14 éve 2 hónapja #1286
Írta: Zita
Zita válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Sziasztok,
nalunk Ba-Wü-ben nem kell semmi papir.
Mindenki beiratkozhat aki akar.
A sogornöm jart oda.
Felhivtam öket mikor indul a köcatkezö Kurs,140€ az iskola plussz 3 könyv, kb 30€.
Üdv Zita
nalunk Ba-Wü-ben nem kell semmi papir.
Mindenki beiratkozhat aki akar.
A sogornöm jart oda.
Felhivtam öket mikor indul a köcatkezö Kurs,140€ az iskola plussz 3 könyv, kb 30€.
Üdv Zita