Külföldi munkalehetőségek
- Csopaki
- Látogató
14 éve 2 hónapja - 14 éve 2 hónapja #1244
Írta: Csopaki
Csopaki válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Kedves Ressink025!
Ha már kint leszel Németországban, akkor szerintem nem a némettanulás lesz nehéz, hanem a mindennapokban való eligazodás nyeltudás nélkül. A nyelvtanulás nyelvi környezetben viszonylag gyorsan fog menni, ha Te is aktívan ezen leszel. Tehát, ha lehet, ne csak a kinti magyarok társaságát keresd, hanem ragadj meg minden alkalmat arra, hogy valamit tanulj, megismerj. Az utcán, a buszon, a rádióból, tv-ből is rengeteget lehet tanulni. Hogy még gyorsabban menjen, ajánlom a Volkshochschule kurzusait:Sok sikert!
Ha már kint leszel Németországban, akkor szerintem nem a némettanulás lesz nehéz, hanem a mindennapokban való eligazodás nyeltudás nélkül. A nyelvtanulás nyelvi környezetben viszonylag gyorsan fog menni, ha Te is aktívan ezen leszel. Tehát, ha lehet, ne csak a kinti magyarok társaságát keresd, hanem ragadj meg minden alkalmat arra, hogy valamit tanulj, megismerj. Az utcán, a buszon, a rádióból, tv-ből is rengeteget lehet tanulni. Hogy még gyorsabban menjen, ajánlom a Volkshochschule kurzusait:
www.vhs-bremen.de/Live/ilink/BusinessPag...blic/CourseList.aspx
Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
14 éve 2 hónapja #1246
Írta: ressinka025
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
ressinka025 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Biztos hogy igazad van, de úgy érzem fel kell adnom azt a régi biztonságos életet, amit eddig éltem, mert mikor azon kell gondolkodnom két állás mellett, hogy miből iskolázzam be a gyermekeimet, vagy hogy miből vegyek nekik ruhát, cipőt, akkor el kell gondolkodni azon a lehetőségen, hogy valamit, valamiért.
Feleségemmel 11 éve vagyunk házasok, és nagyon jól megvagyunk, biztos hogy család béli probléma nem lenne, csak a gyerekeket lesz nehéz itt hagyni.
Van 2 fiam és egy lányom, 11-8 és 4 évesek.
De talán nekik is jobb lenne ha megkapnák azt ami szükséges, és akkor amikor szükséges.
Nem kellene azt mondani, hogy majd jövőhónapban veszünk cipőt (vagy bármit), mert most nincs pénz.
Szerencsére úgy lettek nevelve, hogy nem rapliznak ha ilyen probléma van megértik.
De nekem rossz, amikor látom az arcukon a csalódást, ha nem kapnak meg valamit.
Szóval én emiatt szeretnék csak kimenni Németországba.
A nyelvet most úgy tanulom, hogy letöltöttem egy gyerekeknek való oktató cd-t, és bár röhejes egy kicsit, de elég jól haladok. Mivel történeteket mesélnek el gyerekek, és utána feladatokat kell megoldani, elég könnyű megjegyezni a szavakat, és a szavak összefüggései.
Na de nem akarok untatni senkit ezzel.
Jó éjszakát mindenkinek.
Feleségemmel 11 éve vagyunk házasok, és nagyon jól megvagyunk, biztos hogy család béli probléma nem lenne, csak a gyerekeket lesz nehéz itt hagyni.
Van 2 fiam és egy lányom, 11-8 és 4 évesek.
De talán nekik is jobb lenne ha megkapnák azt ami szükséges, és akkor amikor szükséges.
Nem kellene azt mondani, hogy majd jövőhónapban veszünk cipőt (vagy bármit), mert most nincs pénz.
Szerencsére úgy lettek nevelve, hogy nem rapliznak ha ilyen probléma van megértik.
De nekem rossz, amikor látom az arcukon a csalódást, ha nem kapnak meg valamit.
Szóval én emiatt szeretnék csak kimenni Németországba.
A nyelvet most úgy tanulom, hogy letöltöttem egy gyerekeknek való oktató cd-t, és bár röhejes egy kicsit, de elég jól haladok. Mivel történeteket mesélnek el gyerekek, és utána feladatokat kell megoldani, elég könnyű megjegyezni a szavakat, és a szavak összefüggései.
Na de nem akarok untatni senkit ezzel.
Jó éjszakát mindenkinek.
Soha ne higgy annak, annak, aki azt mondja "Nem vagy képes rá" mert a képességeidet senki nem ismeri jobban nálad. Ami segít a célod elérésében az az Erő, Akarat, Józan ész. Na meg a NYELVTUDÁS!!!!
- Dragi
- Látogató
14 éve 2 hónapja #1253
Írta: Dragi
Dragi válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Kedves Ressinka025!
Szeretném megkérdezni, hogy az oktató anyagot a gyerekeknek honnan töltötted le?
előre is köszönöm
Szeretném megkérdezni, hogy az oktató anyagot a gyerekeknek honnan töltötted le?
előre is köszönöm
- abraham64
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 19
14 éve 2 hónapja #1255
Írta: abraham64
abraham64 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Kedves Ressinka025
Mi is nyelvtudás nélkül jöttünk ki. De itt rá vagyunk kényszerítve a tanulásra és napról napra többet tudunk. De persze ehez sokat kell tanulni.
Eleinte nekem is a férjem dolgozott itt de úgy döntöttünk mi is kiköltözünk.Én ajánlani tudom a MATOS - GOTTLIEB : START könyvét és munkafüzetét.
Nagyon szájbarágós és könnyen lehet tanulni belőle,és ami még fontos nem drága a kettő együtt kb.:2500.-Ft.
Üdv :
Mi is nyelvtudás nélkül jöttünk ki. De itt rá vagyunk kényszerítve a tanulásra és napról napra többet tudunk. De persze ehez sokat kell tanulni.
Eleinte nekem is a férjem dolgozott itt de úgy döntöttünk mi is kiköltözünk.Én ajánlani tudom a MATOS - GOTTLIEB : START könyvét és munkafüzetét.
Nagyon szájbarágós és könnyen lehet tanulni belőle,és ami még fontos nem drága a kettő együtt kb.:2500.-Ft.
Üdv :
- ressinka025
- Nem elérhető
- Junior Member
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 58
14 éve 2 hónapja - 14 éve 2 hónapja #1260
Írta: ressinka025
ressinka025 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Szia Dragi.
Innen töltheted le, Egyéb más gyerekeknek való készségfejlesztő programmal együtt.Manó német a program neve, 3 link-ből áll, amit külön kell letölteni.
A letöltés ingyenes, rákattintasz, átküld egy másik oldalra, ott is rákattintasz,utána ingyenes letöltés, alul kattints a nem élek vele gombra, és már megy is a letöltés.
Egyszerre csak egyet tudsz letölteni, ha kész mehet a második, utána a harmadik.
Üdv.
A linkért keressétek privátban ressinka025 -t mert ilyen tartalom megosztása nem engedélyezett az oldalon. Köszönöm. Admin.
Innen töltheted le, Egyéb más gyerekeknek való készségfejlesztő programmal együtt.
http:....
A letöltés ingyenes, rákattintasz, átküld egy másik oldalra, ott is rákattintasz,utána ingyenes letöltés, alul kattints a nem élek vele gombra, és már megy is a letöltés.
Egyszerre csak egyet tudsz letölteni, ha kész mehet a második, utána a harmadik.
Üdv.
A linkért keressétek privátban ressinka025 -t mert ilyen tartalom megosztása nem engedélyezett az oldalon. Köszönöm. Admin.
- ERZSI1960
- Témaindító
- Látogató
14 éve 2 hónapja - 14 éve 2 hónapja #1268
Írta: ERZSI1960
ERZSI1960 válaszolt a következő témában: Külföldi munkalehetőségek
Küld légyszíves magánüzenetben a linket. Köszönöm.